EoT voor ingenieurs

EoT voor studenten

EoT voor bedrijven

Engineers of Tomorrow

Over Engineers of Tomorrow

Let's build the future

Het ecosysteem

Bij Engineers of Tomorrow bieden we een dynamisch platform dat je als bedrijf volop kansen geeft. Schrijf je werknemers in voor onze inspirerende opleidingen, reserveer een stand op onze bruisende jaarlijkse jobbeurs, en ontmoet gepassioneerde toekomstige medewerkers. Zo brengen we ingenieurs (alumni), studenten en de industrie samen om elkaar te blijven vinden en inspireren.

Afstuderen

  • Job- en netwerkevent

  • Workshops

  • Engineers now!

Levenslang leren

  • Cursussen

  • Workshops

  • Webinars

Onderwijs

  • Stages

  • Studierelevante studentenjobs

  • Masterproef samenwerkingen

Let's build the future

Powered by

DavingA

De alumnivereniging Ingenieurs Antwerpen, ook wel Daving A genoemd, streeft ernaar om de industrie dichter bij de opleidingen van de Faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen (UAntwerpen) te brengen. Daarom brengen ze alle alumni samen bij Engineers of Tomorrow.

Ingenium VZW

Ingenium, dé faculteitsvereniging van de Faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen aan de Universiteit Antwerpen, verbindt studenten rechtstreeks vanuit de schoolbanken met Engineers of Tomorrow. Als veelbelovende ingenieurs komen zij via EoT in contact met interessante bedrijven en krijgen ze de kans om hun kennis verder uit te breiden voorbij wat ze in hun studieboeken vinden.

UAntwerpen Faculty of applied Engineering

De Faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen verzorgt de opleiding van onze studenten in kerndomeinen zoals chemie, biochemie, bouwkunde, elektromechanica en elektronica-ICT. Ze onderhoudt nauwe banden met Engineers of Tomorrow, waardoor studenten volop kansen krijgen om zich te verbinden met het werkveld.

Goed om te weten

Kunnen we je ook verwachten op ons jaarlijkse job- en netwerkevenement?

Wat

Engineers of Tomorrow is dé jobbeurs in Antwerpen voor industrieel ingenieurs en bedrijven in die sector.

Wie

We verwelkomen toekomstige (afgestudeerde) industrieel ingenieurs en bedrijven die gedreven worden door technologie en innovatie.

Waar

Engineers of Tomorrow vindt plaats in Bluepoint in Antwerpen.

Waarom

Laat je inspireren tijdens onze inspirerende gesprekken, of verkoop jezelf tijdens een spontane sollicitatie.

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.