EoT voor ingenieurs

EoT voor studenten

EoT voor bedrijven

Engineers of Tomorrow

bouwt de brug tussen jou en
de faculteit, alumni en de industrie

Engineers of Tomorrow vormt een ecosysteem dat een platform biedt aan studenten, ingenieurs, alumni en bedrijven om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. Of je nu een student bent, een ingenieur of een vertegenwoordiger van jouw bedrijf, ontdek wat EoT voor jou kan betekenen.

Let's build the future

Verbinden met impact

Engineers of Tomorrow biedt opleidingen aan om naast je studies al bij te leren, we organiseren een jaarlijkse jobbeurs waar je kan speeddaten met potentiële werkgevers en we publiceren vacatures die misschien ook interessant kunnen zijn voor jou.

65

Bedrijven

Zijn aangesloten bij het ecosysteem van Engineers of Tomorrow

160

Speeddates

tussen bedrijven en studenten vonden plaats op onze beurs in 2023

6

Opleidingen

Staan al op de planning dit jaar in onze universiteitsgebouwen of bij bedrijven.

67

Vacatures opgevuld

Dankzij het EoT vacatureplatform.

Ontdek onze cursussen

Levenslang leren

Bij Engineers of Tomorrow omarmen we het principe van levenslang leren als een hoeksteen van professionele en persoonlijke ontwikkeling. In een wereld die steeds sneller evolueert, erkennen we het belang van continue educatie om bij te blijven met de nieuwste technologieën, innovaties en maatschappelijke trends.

Powered by

Engineers of Tomorrow, powered by

De Alumnivereniging ingenieurs Antwerpen
Met zijn uitgebreid netwerk staat DavingA ten dienste van zowel alumni als opleiding industrieel ingenieur aan de Universiteit Antwerpen.

Ingenium wilt de samenwerking aangaan met de industrie om van onze studenten de ideale toekomstige werknemers te maken.

De Faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen leidt studenten op tot industrieel ingenieurs. De kerndomeinen binnen de faculteit zijn chemie, biochemie, bouwkunde, elektromechanica en elektronica-ICT.

Let's meet!

Job- en netwerkevent 2024

Het job- & netwerkevenement van Engineers of Tomorrow is de belangrijkste bijeenkomst in Antwerpen waar toekomstige industriële ingenieurs, pas afgestudeerden in de ingenieurswetenschappen en technologiegedreven bedrijven samenkomen.

Levenslang leren

Onze cursussen

Asfaltverharding

Basiscursus asfaltverhardingen

Deze cursus richt zich op de praktische kennis van grondstoffen, productie en verwerking van asfalt en de relatie tussen de verschillende stappen in het asfaltproces.

Energie

Economie

Duurzaamheid

Energie en duurzaamheid

Deze cursus biedt een diep inzicht in de duurzaamheidsimpact voor de energie-uitdagingen van de toekomst.

No items found.

Ontwerp en validatie van gaschromatografie-experimenten

Deze cursus biedt praktijkervaring waarmee u vol vertrouwen door de complexiteit van GC-analyse kunt navigeren en uw analytische processen kunt optimaliseren voor superieure prestaties en nauwkeurigheid.

Goed om te weten

Engineers of tomorrow heeft meer te bieden dan het jaarlijkse job- en netwerkevent.

Wat

Engineers of Tomorrow wil het ecosysteem van toekomstige industrieel ingenieurs, (alumni-) ingenieurs, de Faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen en door technologie en innovatie gedreven bedrijven ondersteunen in hun bredere professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Wie

We verwelkomen toekomstige (afgestudeerde) industrieel ingenieurs en bedrijven die gedreven worden door technologie en innovatie.

Waar

Het job- en netwerkevent van Engineers of Tomorrow vindt plaats in Bluepoint in Antwerpen.

Waarom

EoT is een duurzaam, faciliterend platform dat  stakeholders verbindt met toenemende aandacht voor bredere maatschappelijke thema’s. Fundamenteel draagt elke stakeholder bij aan het platform en heeft tevens de mogelijkheid om ervan gebruik te maken.

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.