EoT voor ingenieurs

EoT voor studenten

EoT voor bedrijven

Engineers of Tomorrow

Over Engineers of Tomorrow

Let's build the future

Het ecosysteem

Bij Engineers of Tomorrow bieden we een dynamisch platform dat je als ingenieur en alumni volop kansen geeft. Schrijf je in voor onze inspirerende opleidingen, bezoek onze jaarlijkse jobbeurs, en ontmoet gepassioneerde werkgevers. Zo brengen we ingenieurs (alumni), studenten en de industrie samen om elkaar te blijven vinden en inspireren.

Afstuderen

  • Job- en netwerkevent

  • Workshops

  • Engineers now!

Levenslang leren

  • Cursussen

  • Workshops

  • Webinars

Onderwijs

  • Stages

  • Studierelevante studentenjobs

  • Masterproef samenwerkingen

Let's build the future

Powered by

DavingA

De alumnivereniging Ingenieurs Antwerpen, ook wel Daving A genoemd, streeft ernaar om de industrie dichter bij de opleidingen van de Faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen (UAntwerpen) te brengen. Daarom brengen ze alle alumni samen bij Engineers of Tomorrow.

IngeniumUA VZW

Ingenium, dé faculteitsvereniging van de Faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen aan de Universiteit Antwerpen, verbindt studenten rechtstreeks vanuit de schoolbanken met Engineers of Tomorrow. Als veelbelovende ingenieurs komen zij via EoT in contact met interessante bedrijven en krijgen ze de kans om hun kennis verder uit te breiden voorbij wat ze in hun studieboeken vinden.

UAntwerpen Faculty of applied Engineering

De Faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen verzorgt de opleiding van onze studenten in kerndomeinen zoals chemie, biochemie, bouwkunde, elektromechanica en elektronica-ICT. Ze onderhoudt nauwe banden met Engineers of Tomorrow, waardoor studenten volop kansen krijgen om zich te verbinden met het werkveld.

Goed om te weten

Engineers of Tomorrow is een ecosysteem

Wat

We willen jou in contact brengen met studenten, de faculteit en andere bedrijven.

Waarom

We geloven sterk in de kracht van interdisciplinaire samenwerking.

Aanbod van expertise

Informatie- en kennisuitwisseling door cursussen en workshops op maat, georganiseerd door de universiteit.

Vraag naar expertise

Concrete cases uit de praktijk leveren een meerwaarde voor onze huidige studenten.

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.