EoT voor ingenieurs

EoT voor studenten

EoT voor bedrijven

Cursus

Ontwerp en validatie van gaschromatografie-experimenten

No items found.

Onze GC-trainingscursus is op maat gemaakt voor professionals met een eerste ervaring met GC-instrumenten die hun inzicht in de theoretische principes en praktische toepassingen willen verdiepen. Of u nu bestaande methoden wilt verfijnen of nieuwe experimenten wilt ontwerpen, deze cursus voorziet u van uitgebreide kennis en praktische vaardigheden die essentieel zijn voor effectieve chromatografische analyse.

Aan de hand van praktische casestudy's biedt deze cursus praktijkervaring waarmee u zelfverzekerd door de complexiteit van GC-analyse kunt navigeren en uw analytische processen kunt optimaliseren voor superieure prestaties en nauwkeurigheid. Na afloop beschikt u over de vaardigheden en kennis die nodig zijn om experimenten op te zetten, chromatogrammen te evalueren en parameters effectief te optimaliseren, zodat u uw analytische capaciteiten kunt verbeteren en impactvolle resultaten kunt behalen in uw vakgebied.

Wat mag je van deze cursus verwachten?

Leerresultaten:

  • Beheers de structurele benadering van experimentontwerp, zodat u methodologieën vanaf nul kunt formuleren op maat van uw specifieke analytische behoeften.
  • Krijg vaardigheid in verschillende injectietechnieken, waaronder Split, Splitless en Cold-On-Column, en begrijp hun principes en toepassingen in chromatografische analyse.
  • Begrijp de variatie van verschillende kolomtypes en leer de meest geschikte te selecteren voor uw analyse, rekening houdend met factoren zoals stationaire fase en kolomafmetingen.
  • Optimaliseer de ovenparameters effectief om de scheidingsefficiëntie en resolutie te verbeteren en optimale chromatografische prestaties te garanderen.
  • Ontwikkel een grondig begrip van detectortypen, met een specifieke focus op FID-detectoren, en leer ze effectief te gebruiken in kwantitatieve analyse.
  • Verwerf expertise in het nauwkeurig evalueren van chromatogrammen en onderscheid belangrijke parameters zoals resolutie, efficiëntie en scheiding om analysemethoden te verfijnen.
  • Leer de grondbeginselen van kwantitatieve analyse, inclusief kalibratietechnieken, standaardadditie en statistische methoden voor nauwkeurige bepaling van analytconcentraties.

Programma

Bijkomende informatie

Organisatie

No items found.

Sprekers

No items found.
Datum

19 november 2024

Locatie
Prijs

€ 850

Deze cursus iets voor jou?

Interesse in deze cursus? Schrijf je in via onderstaande knop.

Meer cursussen

5G-Technologieën

Economie

Het ABC van 5G

Deze uitgebreide cursus is speciaal ontworpen om businessmanagers een diepgaand inzicht te geven in 5G-technologie en de belangrijke economische en juridische gevolgen ervan.

Brouwen

Hands-on cursus

To beer or not to beer

Een hands-on cursus bierbrouwen die deelnemers onderdompelt in de wondere wereld van het brouwen.

Virtuele modellen

Infrastructuursector

Bouwinformatiebeheer in infrastructuur

Building information Modeling and Management is de nieuwe methode voor het beheren van infrastructuurprojecten vanaf het ontwerpproces.

Goed om te weten

Engineers of tomorrow heeft meer te bieden dan het jaarlijkse job- en netwerkevent.

Wat

Engineers of Tomorrow wil het ecosysteem van toekomstige industrieel ingenieurs, (alumni-) ingenieurs, de Faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen en door technologie en innovatie gedreven bedrijven ondersteunen in hun bredere professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Wie

We verwelkomen toekomstige (afgestudeerde) industrieel ingenieurs en bedrijven die gedreven worden door technologie en innovatie.

Waar

Het job- en netwerkevent van Engineers of Tomorrow vindt plaats in Bluepoint in Antwerpen.

Waarom

EoT is een duurzaam, faciliterend platform dat  stakeholders verbindt met toenemende aandacht voor bredere maatschappelijke thema’s. Fundamenteel draagt elke stakeholder bij aan het platform en heeft tevens de mogelijkheid om ervan gebruik te maken.

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.