EoT voor ingenieurs

EoT voor studenten

EoT voor bedrijven

Engineers of Tomorrow

Ons job- en netwerkevent

Let's meet!

De beurs voor alumni en professionals

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je bijpraten met oude klasgenoten? Is het tijd om je horizon te verbreden? Wil je (stiekem) in contact komen met een concurrent? Lees dan snel verder en ontmoet 60+ bedrijven en 50+ alumni op het jaarlijkse Engineers of Tomorrow job- & netwerkevent op woensdag 20 maart 2024!

Timetable

Hoe ziet de dag er uit?

Is je plek al gereserveerd? We kijken ernaar uit om je te zien! Neem alvast een kijkje op de planning van de avond en maak je klaar voor een avond vol dates en netwerkmogelijkheden!

16:00 uur
17:10 uur
EoT kick-off
17:10 uur
18:40 uur
Speeddates 1-5
18:40 uur
19:20 uur
Break + diner
19:20 uur
20:10 uur
Speeddates 6-8
20:10 uur
22:00 uur
Networking event

*We hebben op 15 maart de timing iets aangepast. Oorspronkelijk stond het serveren van de broodjes gepland 'tussen 18.20 en 19.00 uur', maar om ook tegemoet te komen aan de behoeften van deelnemers die de Ramadan volgen, hebben we dit verplaatst naar 'tussen 18u40 en 19u20'. Op deze manier krijgen zij voldoende tijd om te eten en te drinken.

Locatie en parking

BluePoint Antwerpen

Filip Williotstraat 9
2600 Berchem, België

*Let op: de ondergrondse parkeergarage is gereserveerd voor exposanten, maar er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de omliggende straten.

Goed om te weten

Kunnen we je ook verwachten op ons jaarlijkse job- en netwerkevenement?

Wat

Engineers of Tomorrow is dé jobbeurs in Antwerpen voor industrieel ingenieurs en bedrijven in die sector.

Wie

We verwelkomen toekomstige (afgestudeerde) industrieel ingenieurs en bedrijven die gedreven worden door technologie en innovatie.

Waar

Engineers of Tomorrow vindt plaats in Bluepoint in Antwerpen.

Waarom

Laat je inspireren tijdens onze inspirerende gesprekken, of verkoop jezelf tijdens een spontane sollicitatie.

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.