Inschrijven bedrijven

Inschrijven

Maximale interactie tussen ingenieur en bedrijf, daar streven we naar bij Engineers of Tomorrow! Door ons uniek concept krijgen masterstudenten zelf de kans om te bepalen met wie ze graag een exclusieve speeddate willen. Handig, want zo weet u als onderneming direct wie uw energie waard is. Om dit mogelijk te maken bestaat de inschrijvingsprocedure voor de jobbeurs uit twee verschillende fasen. Enkel bepaalde sponsorcontracten geven automatisch toegang tot de fysieke jobbeurs.

Registratie bedrijven

In een eerste fase registreert u zich online als bedrijf voor deze jobbeurs. Aan de hand van een promotietekst, enkele praktische vragen en een recruitment-offer, krijgt u de kans om deelnemende studenten via ons online platform in een notendop te overtuigen van de carrièregerichte mogelijkheden binnen uw bedrijf. Deelnemende studenten kiezen op basis van deze informatie hun speeddates en kunnen vrijblijvend met u contact opnemen aan de hand van de doorverwijzing naar de website van uw bedrijf. Deze voorinschrijving is tijdens deze editie volledig gratis!

Inschrijving bedrijven

In de tweede fase ontvangt u van ons een handig overzicht met het aantal matches per afstudeerrichting, waarna u vrijblijvend kan kiezen om al dan niet deel te nemen aan de jobbeurs in congrescentrum BluePoint Antwerpen. De deelnameprijs voor de jobbeurs bedraagt € 800,00 (ex. btw) en bevat onder andere ons felbegeerd CV-boek. Bedrijven met een hoog aantal matches krijgen voorrang bij het inschrijven, maar uiteraard is iedereen welkom zolang de zaal dit toelaat. Inschrijven zonder voorinschrijving is eveneens mogelijk, maar uiteraard krijgen bedrijven met een voorinschrijving voorrang.