EoT voor ingenieurs

EoT voor studenten

EoT voor bedrijven

Engineers of Tomorrow

Levenslang leren

Leren stopt nooit

Ontdek alle cursussen

Engineers of Tomorrow biedt een platform waarop zowel huidige als voormalige industrieel ingenieurs, samen met de Faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen en toonaangevende technologiebedrijven, kunnen deelnemen aan een scala aan leerinitiatieven. Bij EoT geloven we dat levenslang leren niet alleen bijdraagt aan de carrièreontwikkeling van individuen, maar ook een essentiële rol speelt in het voortdurend verrijken van ons ecosysteem met verse ideeën en perspectieven.

0 cursussen gevonden

Brouwen

Hands-on cursus

To beer or not to beer

Een hands-on cursus bierbrouwen die deelnemers onderdompelt in de wondere wereld van het brouwen.

Asfaltverharding

Basiscursus asfaltverhardingen

Deze cursus richt zich op de praktische kennis van grondstoffen, productie en verwerking van asfalt en de relatie tussen de verschillende stappen in het asfaltproces.

Asfaltverharding

Gevorderdencursus asfaltverhardingen

De cursus doorloopt het hele proces van het niveau van eisen voor de wegconstructie als geheel tot het niveau van grond- en bouwstoffen.

Energie

Economie

Duurzaamheid

Energie en duurzaamheid

Deze cursus biedt een diep inzicht in de duurzaamheidsimpact voor de energie-uitdagingen van de toekomst.

5G-Technologieën

Economie

Het ABC van 5G

Deze uitgebreide cursus is speciaal ontworpen om businessmanagers een diepgaand inzicht te geven in 5G-technologie en de belangrijke economische en juridische gevolgen ervan.

Virtuele modellen

Infrastructuursector

Bouwinformatiebeheer in infrastructuur

Building information Modeling and Management is de nieuwe methode voor het beheren van infrastructuurprojecten vanaf het ontwerpproces.

No items found.

Ontwerp en validatie van gaschromatografie-experimenten

Deze cursus biedt praktijkervaring waarmee u vol vertrouwen door de complexiteit van GC-analyse kunt navigeren en uw analytische processen kunt optimaliseren voor superieure prestaties en nauwkeurigheid.

artificiële intelligentie

Cameratechnieken

computervisie

beeldverwerking

visietechnologie

Crash course visietechnologie en beeldverwerking

Deze tweedaagse cursus biedt een uitgebreide introductie tot computervisie, verschillende commerciële cameratechnologieën, en diverse vormen van artificiële intelligente beeldverwerking. Je krijgt een helder overzicht van de talloze mogelijkheden binnen de computervisie, geïllustreerd met relevante industriële voorbeelden. Na deze cursus ben je dan ook perfect in staat om in te schatten hoe computervisie jouw werk en leven kan veranderen.

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.