Bouwkunde

Dankzij onze 60 jaren ervaring en state-of-the-art machines kom je terecht in een gedreven en open familiebedrijf! We zijn specialist in België op gebied van 3 grote divisies, Aannemingsbedrijf Aertssen, Aertssen Kranen, Aertssen Transport en Logistiek. Wij verzorgen de meest uiteenlopende projecten!

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.
Wil je werken voor de wegbeheerder die verantwoordelijk is voor het beheer, de aanleg en het onderhoud van alle Vlaamse autosnelwegen en gewestwegen? 

Antwerp Management School is een autonome toekomstgerichte managementschool, die haar klanten helpt in duurzame waardecreatie, door het ontwikkelen van talent om ‘Global Citizen’ te worden, zich meester te maken van de kunst om beslissingen te nemen en mensen te leiden.

Artes Group werkt aan uitdagende bouwopdrachten en unieke werven. We zijn een sterke speler op alle terreinen: burgerlijke bouwkunde, waterbouw, gebouwen en restauratie. Geen project is ons te moeilijk en onze Constructive People gaan er altijd vollenbak voor. 

B&R Bouwgroep, met haar hoofdkantoor in Arendonk, is één van de snelst groeiende bouwondernemingen van België. De groep telt meer dan 20 bouw gerelateerde bedrijven verspreid over heel Vlaanderen en biedt werk aan meer dan 800 medewerkers. Hoewel geografische spreiding een belangrijke troef is, blijft de lokale verankering van de groep zeer belangrijk. 

BAM Belgium, deel van de Royal BAM Group, overkoepelt onder andere BAM Contractors en BAM Interbuild. BAM Contractors bestaat uit een 500tal medewerkers die infrastructuur- en wegenwerken realiseren, industriële en waterbouwkundige projecten. “Together we create space” geeft weer hoe BAM Contractors zijn dagelijkse activiteit …

BESIX Group is een toonaangevende multidisciplinaire Belgische groep, actief in de bouw-, vastgoedontwikkelings- en concessiesector. BESIX Group werd opgericht in 1909 en kende de laatste jaren een indrukwekkende groei. BESIX Group is groep zowel aanwezig in Noord- en Oost-Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten via haar dochteronderneming Six Construct, als in Canada en Australië.

Eén werkgever, vele mogelijkheden! Wie is Brunel? Brunel is gespecialiseerd in projectmanagement, consultancy en projectsourcing. Vandaag is ons bedrijf over de hele wereld actief, met meer dan 14.500 werknemers in 117 kantoren, verspreid over 44 landen. Binnen België zijn we actief in heel België, van projecten in West-Vlaanderen tot projecten in Luik in de vakgebieden Engineering, ICT en Life Sciences. Maar wat is nu het interessantste voor jou?

Buro Nexus wil dicht bij de klant staan om zo de beste projectinvulling te garanderen. Een lange termijn relatie en een gedegen partnership op basis van kwaliteit en service zijn essentieel.
Buro Nexus staat voor een uitgebalanceerd team van medewerkers om elk project succesvol te kunnen ondersteunen
en vervullen.

De familie Blaton staat al 155 jaar voor ondernemerschap in de bouwsector. Ze levert het bewijs dat een familiebedrijf een van de grote spelers in de Belgische bouwsector kan zijn. We gaan dan ook elke uitdaging aan met een combinatie van traditionele technieken en geavanceerde technologieën. In al onze realisaties brengen we ons bouwkundig meesterschap tot uiting.

Doorheen onze 50-jarige geschiedenis, groeide DCA van een kleine Kempische wegenbouwer tot een gerespecteerd multidisciplinair bouwbedrijf klasse 8, met werven verspreid over heel Vlaanderen. Wegenbouw, burgerlijke bouwkunde, bouw, projectontwikkeling, prefabbeton, wapeningsstaal, dakdichtingen, sanitair en HVAC zijn de afdelingen die DCA in huis heeft.

DEME is wereldleider in de zeer gespecialiseerde domeinen van baggerwerken, waterbouwkunde en milieusanering. Het bedrijf kan bogen op meer dan 140 jaar kennis en ervaring en heeft in de loop van zijn geschiedenis als koploper in innovatie en nieuwe technologieën altijd een baanbrekende aanpak gehanteerd.

Democo is een klasse 8 bouwbedrijf en algemeen aannemer met totaaloplossingen. Als multidisciplinaire bouwpartner bundelt Democo Group de expertise van mensen, bedrijven en partners om extra waarde te creëren. We geloven dat bouwen draait om het samenbrengen van ideeën, materialen en mensen om verwachtingen te overtreffen. Samen met onze klanten bouwen we kwaliteit voor elk type bouwproject, van ruwbouw tot afwerking, van nieuwbouw tot renovatie.

Denys is uitgegroeid tot een internationale groep met 2000 medewerkers. Denys streeft naar organische groei. Het groeimodel is gefundeerd op drie pijlers : diversificatie, innovatie en export. Innoveren doet Denys niet in één specialisme, maar als totaalbedrijf in meerdere disciplines: water, energie, mobiliteit, restauratie, bouwkunde, speciale technieken en andere gespecialiseerde bouwtechnieken. 

Fluor is een van ’s werelds meest toonaangevende beursgenoteerde bedrijven op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance, en projectmanagement. Wij zijn actief in diverse industrieën, waaronder olie en gas, life sciences, en infrastructuur. We doen vrijwel alles, van haalbaarheidsstudies en conceptuele ontwerpen tot volledige turnkey EPCM trajecten.

At Greenfish, we are conscious of the human impact on our planet and we believe in a fully sustainable and profitable future. With more than 200 of us across Europe, we work together to build a sustainable world. We develop sustainable business strategies and solutions through contracting, consulting and Green Solutions’ services. With offices in Amsterdam, Brussels, Antwerp and Paris, Greenfish offers an…

Groep Van Roey creëert leefbare een duurzame omgevingen waar mensen graag wonen, werken, winkelen en sporten. Wij ontwikkelen totaaloplossingen die het verschil maken in de levens van mensen. Ontwerpen, bouwen, financieren, onderhouden en exploiteren (DBFMO); de 10 bedrijven in onze groep maken dit samen waar. 

Port of Antwerp heeft een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de haven. Onze 1.550 medewerkers zorgen ervoor dat de haven functioneert en kan groeien. Het Havenbedrijf beheert en onderhoudt de dokken, de bruggen, de sluizen, de kaaimuren en de gronden. We zijn bovendien verantwoordelijk voor veilig scheepvaartverkeer in de dokken en de bruggen en sluizen.

HYE is gespecialiseerd in waterbouw en burgerlijke bouwkunde in, op en rond het water in Vlaanderen en Nederland.
Wij realiseren grootschalige projecten voor overheden en bedrijven met een gespecialiseerd team van 160 medewerkers en een indrukwekkende vloot werkschepen, vlottende kraancombinaties en een eigen staalatelier.

IBS Bouw (opgericht in 1993) specialiseert zich in industriële en residentiële bouwprojecten met een hoog maatwerkgehalte, waarbij een grote vakkennis en langdurige ervaring absolute vereisten zijn. Ook kwaliteit en veiligheid (VCA-Petrochemie) staan hoog in ons vaandel.

Bij Imtech Belgium ontwerpen, realiseren en onderhouden we installaties voor gebouwen en industrie in tal van sectoren. Met een duidelijke focus op organisaties en bedrijven in België, staan we sterk in complexe technische projecten die een aanpak op maat vragen.

Infrabel bouwt, onderhoudt en vernieuwt de spoorweginfrastructuur in België: sporen, wissels, bruggen, tunnels, overwegen en seinen. We sturen ook alle treinen aan die op ons spoornet rijden. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Zo geraken dagelijks meer dan 600.000 reizigers en jaarlijks 50 miljoen ton goederen veilig op hun bestemming.

Werk jij mee aan de mobiliteit van morgen? NMBS is een bedrijf met een uitdagende missie en één enkel doel: het optimaal verzekeren van het vervoer per spoor. In die context zijn we constant op zoek naar nieuw talent om de verschillende uitdagingen op vlak van mobiliteit aan te gaan. 

Kennis, innovatie en duurzaamheid. Dit is de kracht achter Jan De Nul Group. Dankzij de bedreven werknemers en de oplossingen op maat van de klant, is de groep vandaag marktleider in baggeren maritieme werken en gespecialiseerd in diensten voor de offshore markt van olie, gas en hernieuwbare energie…

Pauwels Consulting is a Belgian consulting firm with more than 600 experts in engineering, life sciences and IT. We offer consulting, project management and recruitment services to leading companies in Belgium and beyond. Every day at Pauwels Consulting, we try our very best to offer challenging and varying jobs to talented professionals like you.

At SCK•CEN, we are on the forefront. By developing new knowledge and innovative applications, we move the line of what nuclear science can do for society. Each day, we are driven by a relentless ambition to build our expertise and achieve our goals. We are immersed in a world of unique technology, open discussion and discovery, together with other capable and curious minds. Join a community of explorers.

Peritas is een sterk groeiend dynamisch adviesbureau gespecialiseerd in EPB-verslaggeving, energieprojecten, studies speciale technieken en stabiliteit, veiligheidscoördinatie en plaatsbeschrijvingen. We verstrekken onze klanten kwalitatief hoogstaande oplossingen waarbij we steeds de verwachtingen van onze opdrachtgevers in kaart brengen en van hieruit aan de slag gaan.

Select Projects is specialist in het samenbrengen van technisch talent en boeiende projecten. Onze genuine people maken het verschil bij klanten binnen de Life Sciences, (Petro)chemie en Building & Infrastructure. Als projectmedewerker kan je bij ons terecht voor een afwisselende carière binnen jouw vakgebied. Of je nu nog maar aan het begin van je professionele loopbaan staat of een volgende stap wilt nemen,…

Het verleden is ook jouw toekomst waard

Als klasse 8 hoofdaannemer focussen wij ons bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten.  Met know how, innovatieve technieken en logistieke kracht leveren we elk complex en buitengewoon renovatieproject op.

Sweco geeft vorm aan de steden en gemeenschappen van morgen. Ons werk resulteert in duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuur en kwaliteitsvolle industrie- en energieprojecten. Met 16.000 medewerkers in Europa bieden we onze klanten de juiste expertise voor iedere situatie. We voeren wereldwijd projecten uit in 70 landen.

WIE ZIJN WIJ?
Vorsselmans is een toonaangevende specialist in aluminium ramen en gevels. We ontwerpen, installeren en monteren al meer dan 40 jaar ramen en complexe gevelconstructies van topkwaliteit. Sinds 2007 plaatsen we ook zonnepanelen op industriële en residentiële gebouwen. 

At the end of April 2019, WorleyParsons combined with Jacobs’ Energy, Chemicals and Resources (ECR) division, to create Worley. Together, we are a leading global provider of professional project and asset services in the energy, chemicals and resources sectors. We have almost 60,000 amazing people in around 60 countries …

Chemie en Biochemie

Als jij je goed voelt, kunnen wij onze klanten blij maken. Die spirit. ‘s Middags samen lunchen, je talent ontwikkelen in onze Academy, gevarieerde en uitdagende opdrachten, aandacht voor jouw work-life balance, na het werk soms gaan sporten met de collega’s … Het zijn maar enkele voorbeelden die de sfeer bij AG Solution typeren.

Antwerp Management School is een autonome toekomstgerichte managementschool, die haar klanten helpt in duurzame waardecreatie, door het ontwikkelen van talent om ‘Global Citizen’ te worden, zich meester te maken van de kunst om beslissingen te nemen en mensen te leiden.

Eén werkgever, vele mogelijkheden! Wie is Brunel? Brunel is gespecialiseerd in projectmanagement, consultancy en projectsourcing. Vandaag is ons bedrijf over de hele wereld actief, met meer dan 14.500 werknemers in 117 kantoren, verspreid over 44 landen. Binnen België zijn we actief in heel België, van projecten in West-Vlaanderen tot projecten in Luik in de vakgebieden Engineering, ICT en Life Sciences. Maar wat is nu het interessantste voor jou?

Buro Nexus wil dicht bij de klant staan om zo de beste projectinvulling te garanderen. Een lange termijn relatie en een gedegen partnership op basis van kwaliteit en service zijn essentieel.
Buro Nexus staat voor een uitgebalanceerd team van medewerkers om elk project succesvol te kunnen ondersteunen
en vervullen.

Wij zijn Covestro, een van de grootste polymeerproducenten ter wereld. In lijn met onze visie “To make the world a brighter place” werken we aan grensverleggende oplossingen voor de uitdagingen van onze tijd. Waar anderen vragen ‘Waarom?’, vragen wij ‘En waarom niet?’. Onze hightech kunststoffen helpen auto’s lichter te maken zodat ze brandstof besparen.

We zijn een jong en snelgroeiend bedrijf binnen de Cronos Groep en werken samen met gedreven professionals en innovatieve bedrijven. Wij zijn verantwoordelijk voor het tewerkstellen van ingenieurs binnen industriële productieomgevingen. Wij vinden het belangrijk om future proof te blijven en daarom investeren daarom ook in de technische kennis van al onze werknemers rond…

Fluor is een van ’s werelds meest toonaangevende beursgenoteerde bedrijven op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance, en projectmanagement. Wij zijn actief in diverse industrieën, waaronder olie en gas, life sciences, en infrastructuur. We doen vrijwel alles, van haalbaarheidsstudies en conceptuele ontwerpen tot volledige turnkey EPCM trajecten.

At Greenfish, we are conscious of the human impact on our planet and we believe in a fully sustainable and profitable future. With more than 200 of us across Europe, we work together to build a sustainable world. We develop sustainable business strategies and solutions through contracting, consulting and Green Solutions’ services. With offices in Amsterdam, Brussels, Antwerp and Paris, Greenfish offers an…

Gunvor Petroleum Antwerpen opereert een raffinaderij in het noorden van de Antwerpse haven. Op een veilige en milieubewuste manier verwerken we ruwe aardolie tot een breed gamma aan tussen- en eindproducten (LPG, nafta, isomeraat, benzine, diesel, huisbrandolie, …)

Samen zorgen voor een zuivere toekomst. Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar Indaver voor staat. Als bedrijf combineren we hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde. We zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. 

Pauwels Consulting is a Belgian consulting firm with more than 600 experts in engineering, life sciences and IT. We offer consulting, project management and recruitment services to leading companies in Belgium and beyond. Every day at Pauwels Consulting, we try our very best to offer challenging and varying jobs to talented professionals like you.

Process Automation Solutions NV maakt deel uit van het internationale Process Automation Solutions GmbH (www.pa-ats.com), actief sinds 1986 en met 54 vestigingen wereldwijd, welke onderdeel is van het Canadese beursgenoteerde Automation Tooling Systems (www.atsautomation.com).

Als internationale speler met sterke Belgische roots, helpen we bedrijven marktbepalend te zijn. Dit doen we door bedrijven A-Z automatiseringsoplossingen aan te bieden. Dankzij onze merkonafhankelijkheid kunnen we probleemloos systemen van verschillende leveranciers integreren, waardoor we de sterktes van deze systemen combineren ten voordele van de klant.

Sanofi heeft meer dan 110.000 medewerkers, is gevestigd in meer dan 100 landen en is daarmee één van de grootste farmaceutische ondernemingen ter wereld. De productiesite in Geel is een staaltje van innovatieve biotechnologie voor de behandeling van zeldzame ziektes door middel van enzymen. De productie van deze enzymen gebeurt via celculturen in grote bioreactoren. 

At SCK•CEN, we are on the forefront. By developing new knowledge and innovative applications, we move the line of what nuclear science can do for society. Each day, we are driven by a relentless ambition to build our expertise and achieve our goals. We are immersed in a world of unique technology, open discussion and discovery, together with other capable and curious minds. Join a community of explorers.

Select Projects is specialist in het samenbrengen van technisch talent en boeiende projecten. Onze genuine people maken het verschil bij klanten binnen de Life Sciences, (Petro)chemie en Building & Infrastructure. Als projectmedewerker kan je bij ons terecht voor een afwisselende carière binnen jouw vakgebied. Of je nu nog maar aan het begin van je professionele loopbaan staat of een volgende stap wilt nemen,…

Sweco geeft vorm aan de steden en gemeenschappen van morgen. Ons werk resulteert in duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuur en kwaliteitsvolle industrie- en energieprojecten. Met 16.000 medewerkers in Europa bieden we onze klanten de juiste expertise voor iedere situatie. We voeren wereldwijd projecten uit in 70 landen.

Royal Vopak is the world’s leading independent tank storage company. We operate a global network of terminals located at strategic locations along major trade routes. With a history of over 400 years, and a strong focus on sustainability, we ensure safe, clean and efficient storage and handling of bulk liquid products and gases for our customers. 

At the end of April 2019, WorleyParsons combined with Jacobs’ Energy, Chemicals and Resources (ECR) division, to create Worley. Together, we are a leading global provider of professional project and asset services in the energy, chemicals and resources sectors. We have almost 60,000 amazing people in around 60 countries …

Vooruitgang. Daar draait het om bij Agidens. Wij helpen onze klanten bij het verbeteren van hun processen en procedures. Wij ondersteunen hen in de vorm van consulting & engineering, door het leveren van turn key geautomatiseerde oplossingen en onderhoud & support. We brengen oplossingen die zorgen voor meer efficiëntie, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

Wij maken auto’s lichter en zuiniger, treinen veiliger, golfballen sneller en vergezellen u onder water. We kleuren de Eiffeltoren, maken uw autobanden groener en helpen om zuiver drinkwater te voorzien.LANXESS is een leider op het gebied van speciaalchemie en had in 2018 een omzet van 7,2 miljard euro. De onderneming telt momenteel zowat 15.500 personeelsleden in 33 landen. Het bedrijf is wereldwijd aanwezig in 60 productievestigingen.

Elektromechanica

Dankzij onze 60 jaren ervaring en state-of-the-art machines kom je terecht in een gedreven en open familiebedrijf! We zijn specialist in België op gebied van 3 grote divisies, Aannemingsbedrijf Aertssen, Aertssen Kranen, Aertssen Transport en Logistiek. Wij verzorgen de meest uiteenlopende projecten!

Als jij je goed voelt, kunnen wij onze klanten blij maken. Die spirit. ‘s Middags samen lunchen, je talent ontwikkelen in onze Academy, gevarieerde en uitdagende opdrachten, aandacht voor jouw work-life balance, na het werk soms gaan sporten met de collega’s … Het zijn maar enkele voorbeelden die de sfeer bij AG Solution typeren. 

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.
Wil je werken voor de wegbeheerder die verantwoordelijk is voor het beheer, de aanleg en het onderhoud van alle Vlaamse autosnelwegen en gewestwegen? 

Antwerp Management School is een autonome toekomstgerichte managementschool, die haar klanten helpt in duurzame waardecreatie, door het ontwikkelen van talent om ‘Global Citizen’ te worden, zich meester te maken van de kunst om beslissingen te nemen en mensen te leiden.

Artes Group werkt aan uitdagende bouwopdrachten en unieke werven. We zijn een sterke speler op alle terreinen: burgerlijke bouwkunde, waterbouw, gebouwen en restauratie. Geen project is ons te moeilijk en onze Constructive People gaan er altijd vollenbak voor. 

The Atlas Copco Group serves customers through innovative compressors, vacuum solutions, generators, pumps, power tools and assembly systems. We are a global and diverse Group of many strong brands and around 34 000 employees representing different cultures in more than 180 countries.

A VISION ON TECHNOLOGY.ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep die zich specialiseert in het creëren van een duurzame, innovatieve en efficiënte productie- en werkomgeving door het realiseren van totaalprojecten in elektro, mechanica en distributie voor een waaier aan sectoren.

BESIX Group is een toonaangevende multidisciplinaire Belgische groep, actief in de bouw-, vastgoedontwikkelings- en concessiesector. BESIX Group werd opgericht in 1909 en kende de laatste jaren een indrukwekkende groei. BESIX Group is groep zowel aanwezig in Noord- en Oost-Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten via haar dochteronderneming Six Construct, als in Canada en Australië.

Eén werkgever, vele mogelijkheden! Wie is Brunel? Brunel is gespecialiseerd in projectmanagement, consultancy en projectsourcing. Vandaag is ons bedrijf over de hele wereld actief, met meer dan 14.500 werknemers in 117 kantoren, verspreid over 44 landen. Binnen België zijn we actief in heel België, van projecten in West-Vlaanderen tot projecten in Luik in de vakgebieden Engineering, ICT en Life Sciences. Maar wat is nu het interessantste voor jou?

Contec is gespecialiseerd in industriële automatisatie, gaande van E&I over PLC programmatie tot MOM (het vroegere MES). We zijn in volle groei en daarom ook continu op zoek naar nieuwe collega’s die samen met ons de Factory of the Future willen creëren. Om onze doelen te bereiken focussen we erop om net dat beetje extra te doen om onze klanten de best mogelijke oplossingen te kunnen aanbieden.

Wij zijn Covestro, een van de grootste polymeerproducenten ter wereld. In lijn met onze visie “To make the world a brighter place” werken we aan grensverleggende oplossingen voor de uitdagingen van onze tijd. Waar anderen vragen ‘Waarom?’, vragen wij ‘En waarom niet?’. Onze hightech kunststoffen helpen auto’s lichter te maken zodat ze brandstof besparen.

Wij zijn een ‘one-stop-shop’ bedrijf voor engineering, productie & service en onderhoud. De Meyer ontwikkelt, bouwt, installeert en onderhoudt machines en mechanische constructies voor traditionele industrieën, publieke infrastructuur, offshore en baanbrekende technologische projecten.

DEME is wereldleider in de zeer gespecialiseerde domeinen van baggerwerken, waterbouwkunde en milieusanering. Het bedrijf kan bogen op meer dan 140 jaar kennis en ervaring en heeft in de loop van zijn geschiedenis als koploper in innovatie en nieuwe technologieën altijd een baanbrekende aanpak gehanteerd.

Democo is een klasse 8 bouwbedrijf en algemeen aannemer met totaaloplossingen. Als multidisciplinaire bouwpartner bundelt Democo Group de expertise van mensen, bedrijven en partners om extra waarde te creëren. We geloven dat bouwen draait om het samenbrengen van ideeën, materialen en mensen om verwachtingen te overtreffen. Samen met onze klanten bouwen we kwaliteit voor elk type bouwproject, van ruwbouw tot afwerking, van nieuwbouw tot renovatie.

Denys is uitgegroeid tot een internationale groep met 2000 medewerkers. Denys streeft naar organische groei. Het groeimodel is gefundeerd op drie pijlers : diversificatie, innovatie en export. Innoveren doet Denys niet in één specialisme, maar als totaalbedrijf in meerdere disciplines: water, energie, mobiliteit, restauratie, bouwkunde, speciale technieken en andere gespecialiseerde bouwtechnieken. 

Dosign is een projectsourcing- en consultancybureau gespecialiseerd in hoogopgeleide technische bediendeprofielen actief in diverse sectoren zoals Farmacie, Energie, Chemie, Petrochemie, Voeding, etcetera. Onze activiteiten richten zich tot Engineering, Project Controls en Construction Management. Voor pasafgestudeerde young potentials met management-ambities …

ENGIE is de drijvende kracht achter de energietransitie in België. Onze missie is “to move on UP” door te investeren in digitalisatie, techniek, groene energie, veiligheid en levenskwaliteit. De verschillende ENGIE-entiteiten, Axima, Cofely, Electrabel en Fabricom streven naar een  CO2-arme economie en zijn thuis in alle vakgebieden van de energiesector: energieproductie en -distributie, onderzoek en innovatie, …

We zijn een jong en snelgroeiend bedrijf binnen de Cronos Groep en werken samen met gedreven professionals en innovatieve bedrijven. Wij zijn verantwoordelijk voor het tewerkstellen van ingenieurs binnen industriële productieomgevingen. Wij vinden het belangrijk om future proof te blijven en daarom investeren daarom ook in de technische kennis van al onze werknemers rond…

Evonik Antwerpen behoort met elf productie-eenheden voor vier segmenten tot de grootste multi-user-vestigingen van Evonik Industries: Nutrition & Care, Resource Efficiency, Performance Materials en Technology & Infrastructure. Onze vestiging is de grootste buitenlandse vestiging van Evonik Industries, het wereldwijde concern. Op ons fabrieksterrein van 109 hectare bevinden zich 11 productie-eenheden,…

Of je nu al weet wat je volgende stap is na je afstuderen of er totaal nog geen zicht op hebt, Exellys is hier om jou te begeleiden van begin tot eind. We gaan aan de slag met jouw competenties, vaardigheden en ambities en koppelen deze aan de juiste carrièremogelijkheden binnen het bedrijf en sector waar jij je eerste werkervaring wil opdoen. 

Fluor is een van ’s werelds meest toonaangevende beursgenoteerde bedrijven op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance, en projectmanagement. Wij zijn actief in diverse industrieën, waaronder olie en gas, life sciences, en infrastructuur. We doen vrijwel alles, van haalbaarheidsstudies en conceptuele ontwerpen tot volledige turnkey EPCM trajecten.

At Greenfish, we are conscious of the human impact on our planet and we believe in a fully sustainable and profitable future. With more than 200 of us across Europe, we work together to build a sustainable world. We develop sustainable business strategies and solutions through contracting, consulting and Green Solutions’ services. With offices in Amsterdam, Brussels, Antwerp and Paris, Greenfish offers an…

Gunvor Petroleum Antwerpen opereert een raffinaderij in het noorden van de Antwerpse haven. Op een veilige en milieubewuste manier verwerken we ruwe aardolie tot een breed gamma aan tussen- en eindproducten (LPG, nafta, isomeraat, benzine, diesel, huisbrandolie, …)

Port of Antwerp heeft een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de haven. Onze 1.550 medewerkers zorgen ervoor dat de haven functioneert en kan groeien. Het Havenbedrijf beheert en onderhoudt de dokken, de bruggen, de sluizen, de kaaimuren en de gronden. We zijn bovendien verantwoordelijk voor veilig scheepvaartverkeer in de dokken en de bruggen en sluizen.

Bij Imtech Belgium ontwerpen, realiseren en onderhouden we installaties voor gebouwen en industrie in tal van sectoren. Met een duidelijke focus op organisaties en bedrijven in België, staan we sterk in complexe technische projecten die een aanpak op maat vragen.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst. Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar Indaver voor staat. Als bedrijf combineren we hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde. We zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. 

Kennis, innovatie en duurzaamheid. Dit is de kracht achter Jan De Nul Group. Dankzij de bedreven werknemers en de oplossingen op maat van de klant, is de groep vandaag marktleider in baggeren maritieme werken en gespecialiseerd in diensten voor de offshore markt van olie, gas en hernieuwbare energie…

Moebius Design en Verhaert maken deel uit van Masters in Innovation. een groep die bedrijven helpt in hun R&D, productontwikkelings-, ontwerp- en engineeringactiviteiten. Onze project- en ontwerpingenieurs, embedded systems hard- & software engineers ondersteunen de klant met hun aanstekelijke innovatiespirit, grondige kennis en best practices. 

Werk jij mee aan de mobiliteit van morgen? NMBS is een bedrijf met een uitdagende missie en één enkel doel: het optimaal verzekeren van het vervoer per spoor. In die context zijn we constant op zoek naar nieuw talent om de verschillende uitdagingen op vlak van mobiliteit aan te gaan. 

Pauwels Consulting is a Belgian consulting firm with more than 600 experts in engineering, life sciences and IT. We offer consulting, project management and recruitment services to leading companies in Belgium and beyond. Every day at Pauwels Consulting, we try our very best to offer challenging and varying jobs to talented professionals like you.

Peritas is een sterk groeiend dynamisch adviesbureau gespecialiseerd in EPB-verslaggeving, energieprojecten, studies speciale technieken en stabiliteit, veiligheidscoördinatie en plaatsbeschrijvingen. We verstrekken onze klanten kwalitatief hoogstaande oplossingen waarbij we steeds de verwachtingen van onze opdrachtgevers in kaart brengen en van hieruit aan de slag gaan.

PLM-S or “Product Lifecycle Management – Systems” arose from the successful cooperation between Cloostermans NV (BE), 3DEngineering FZE (UAE) and Siemens Industry Software (BeNeLux). The unique combination of 3 generations in innovative engineering and 20 years of international project experience with cutting edge PLM applications enables us to deliver everything you can expect from a Siemens PLM total Solution partner.

Process Automation Solutions NV maakt deel uit van het internationale Process Automation Solutions GmbH (www.pa-ats.com), actief sinds 1986 en met 54 vestigingen wereldwijd, welke onderdeel is van het Canadese beursgenoteerde Automation Tooling Systems (www.atsautomation.com).

Als internationale speler met sterke Belgische roots, helpen we bedrijven marktbepalend te zijn. Dit doen we door bedrijven A-Z automatiseringsoplossingen aan te bieden. Dankzij onze merkonafhankelijkheid kunnen we probleemloos systemen van verschillende leveranciers integreren, waardoor we de sterktes van deze systemen combineren ten voordele van de klant.

At QinetiQ, we encourage our people to think and do things differently. As one of the largest and most respected global science and technology organisations, we are constantly breaking new ground in the application of cutting-edge technology in our core markets of space, defence, and security. We deliver pioneering services and solutions to these core markets and are successfully transferring our expertise…

Rombit maakt havens en industriële ondernemingen efficiënter, veiliger en dynamischer. Het technologiebedrijf ontwikkelt geïntegreerde software- en hardware oplossingen op maat, gestoeld op een grondige marktkennis en technologische expertise. Rombit is opgericht in 2012 en uitgegroeid tot een onderneming met 60 werknemers.

Sanofi heeft meer dan 110.000 medewerkers, is gevestigd in meer dan 100 landen en is daarmee één van de grootste farmaceutische ondernemingen ter wereld. De productiesite in Geel is een staaltje van innovatieve biotechnologie voor de behandeling van zeldzame ziektes door middel van enzymen. De productie van deze enzymen gebeurt via celculturen in grote bioreactoren. 

At SCK•CEN, we are on the forefront. By developing new knowledge and innovative applications, we move the line of what nuclear science can do for society. Each day, we are driven by a relentless ambition to build our expertise and achieve our goals. We are immersed in a world of unique technology, open discussion and discovery, together with other capable and curious minds. Join a community of explorers.

Select Projects is specialist in het samenbrengen van technisch talent en boeiende projecten. Onze genuine people maken het verschil bij klanten binnen de Life Sciences, (Petro)chemie en Building & Infrastructure. Als projectmedewerker kan je bij ons terecht voor een afwisselende carière binnen jouw vakgebied. Of je nu nog maar aan het begin van je professionele loopbaan staat of een volgende stap wilt nemen,…

Sweco geeft vorm aan de steden en gemeenschappen van morgen. Ons werk resulteert in duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuur en kwaliteitsvolle industrie- en energieprojecten. Met 16.000 medewerkers in Europa bieden we onze klanten de juiste expertise voor iedere situatie. We voeren wereldwijd projecten uit in 70 landen.

Talenco zet maximaal in op innovatie, stabiliteit en knowledge sharing in engineering, construction en maintenance. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in elektriciteit, instrumentatie, piping, mechanica en process. Op deze manier garanderen we een kwaliteitsvolle dienstverlening en vormen we een krachtige groeimotor voor productiebedrijven en EPC-contractors.

De technologische evolutie gaat razendsnel. Ben je met het ene proces vertrouwd, dan staan er al nieuwe ontwikkelingen in de startblokken. VINCI Energies staat bedrijven bij die nieuwe technologie uitrollen. We hebben daarvoor alle expertise in eigen huis. Onze focus ligt vooral op digitale transformatie en energietransitie.

Royal Vopak is the world’s leading independent tank storage company. We operate a global network of terminals located at strategic locations along major trade routes. With a history of over 400 years, and a strong focus on sustainability, we ensure safe, clean and efficient storage and handling of bulk liquid products and gases for our customers. 

Werken bij de VRT betekent werken bij een dynamisch en innovatief bedrijf. Je komt terecht in een uitdagende werkomgeving, waar heel wat groeimogelijkheden zijn. Of je nu komt als programmamedewerker, video-ingenieur of jurist, bij de VRT krijg je alle kansen.

At the end of April 2019, WorleyParsons combined with Jacobs’ Energy, Chemicals and Resources (ECR) division, to create Worley. Together, we are a leading global provider of professional project and asset services in the energy, chemicals and resources sectors. We have almost 60,000 amazing people in around 60 countries …

Met meer dan 18.000 medewerkers, 19 fabrieken en 85 vestigingen in 60 landen is Yokogawa een internationale speler van formaat. Alle technisch hoogwaardige producten van Yokogawa voldoen aan de basisprincipes: Kwaliteit & Innovatief. Wij zijn een van de wereldmarktleiders in industriële automatisering, …

Vooruitgang. Daar draait het om bij Agidens. Wij helpen onze klanten bij het verbeteren van hun processen en procedures. Wij ondersteunen hen in de vorm van consulting & engineering, door het leveren van turn key geautomatiseerde oplossingen en onderhoud & support. We brengen oplossingen die zorgen voor meer efficiëntie, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

Wij maken auto’s lichter en zuiniger, treinen veiliger, golfballen sneller en vergezellen u onder water. We kleuren de Eiffeltoren, maken uw autobanden groener en helpen om zuiver drinkwater te voorzien.LANXESS is een leider op het gebied van speciaalchemie en had in 2018 een omzet van 7,2 miljard euro. De onderneming telt momenteel zowat 15.500 personeelsleden in 33 landen. Het bedrijf is wereldwijd aanwezig in 60 productievestigingen.

Elektronica-ICT

Als jij je goed voelt, kunnen wij onze klanten blij maken. Die spirit. ‘s Middags samen lunchen, je talent ontwikkelen in onze Academy, gevarieerde en uitdagende opdrachten, aandacht voor jouw work-life balance, na het werk soms gaan sporten met de collega’s … Het zijn maar enkele voorbeelden die de sfeer bij AG Solution typeren. 

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.
Wil je werken voor de wegbeheerder die verantwoordelijk is voor het beheer, de aanleg en het onderhoud van alle Vlaamse autosnelwegen en gewestwegen? 

Antwerp Management School is een autonome toekomstgerichte managementschool, die haar klanten helpt in duurzame waardecreatie, door het ontwikkelen van talent om ‘Global Citizen’ te worden, zich meester te maken van de kunst om beslissingen te nemen en mensen te leiden.

A VISION ON TECHNOLOGY.ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep die zich specialiseert in het creëren van een duurzame, innovatieve en efficiënte productie- en werkomgeving door het realiseren van totaalprojecten in elektro, mechanica en distributie voor een waaier aan sectoren.

Axxes (Best Workplace®2019) is een ambitieuze IT-consultancy organisatie met het oog op de toekomst. We vormen een topteam van meer dan 180 sterk technische consultants, die actief zijn binnen software development, software testing, infrastructuur, projectmanagement en op dataprojecten.

Eén werkgever, vele mogelijkheden! Wie is Brunel? Brunel is gespecialiseerd in projectmanagement, consultancy en projectsourcing. Vandaag is ons bedrijf over de hele wereld actief, met meer dan 14.500 werknemers in 117 kantoren, verspreid over 44 landen. Binnen België zijn we actief in heel België, van projecten in West-Vlaanderen tot projecten in Luik in de vakgebieden Engineering, ICT en Life Sciences. Maar wat is nu het interessantste voor jou?

Buro Nexus wil dicht bij de klant staan om zo de beste projectinvulling te garanderen. Een lange termijn relatie en een gedegen partnership op basis van kwaliteit en service zijn essentieel.
Buro Nexus staat voor een uitgebalanceerd team van medewerkers om elk project succesvol te kunnen ondersteunen
en vervullen.

Contec is gespecialiseerd in industriële automatisatie, gaande van E&I over PLC programmatie tot MOM (het vroegere MES). We zijn in volle groei en daarom ook continu op zoek naar nieuwe collega’s die samen met ons de Factory of the Future willen creëren. Om onze doelen te bereiken focussen we erop om net dat beetje extra te doen om onze klanten de best mogelijke oplossingen te kunnen aanbieden.

ENGIE is de drijvende kracht achter de energietransitie in België. Onze missie is “to move on UP” door te investeren in digitalisatie, techniek, groene energie, veiligheid en levenskwaliteit. De verschillende ENGIE-entiteiten, Axima, Cofely, Electrabel en Fabricom streven naar een  CO2-arme economie en zijn thuis in alle vakgebieden van de energiesector: energieproductie en -distributie, onderzoek en innovatie, …

Evonik Antwerpen behoort met elf productie-eenheden voor vier segmenten tot de grootste multi-user-vestigingen van Evonik Industries: Nutrition & Care, Resource Efficiency, Performance Materials en Technology & Infrastructure. Onze vestiging is de grootste buitenlandse vestiging van Evonik Industries, het wereldwijde concern. Op ons fabrieksterrein van 109 hectare bevinden zich 11 productie-eenheden,…

Of je nu al weet wat je volgende stap is na je afstuderen of er totaal nog geen zicht op hebt, Exellys is hier om jou te begeleiden van begin tot eind. We gaan aan de slag met jouw competenties, vaardigheden en ambities en koppelen deze aan de juiste carrièremogelijkheden binnen het bedrijf en sector waar jij je eerste werkervaring wil opdoen. 

Port of Antwerp heeft een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de haven. Onze 1.550 medewerkers zorgen ervoor dat de haven functioneert en kan groeien. Het Havenbedrijf beheert en onderhoudt de dokken, de bruggen, de sluizen, de kaaimuren en de gronden. We zijn bovendien verantwoordelijk voor veilig scheepvaartverkeer in de dokken en de bruggen en sluizen.

Bij Imtech Belgium ontwerpen, realiseren en onderhouden we installaties voor gebouwen en industrie in tal van sectoren. Met een duidelijke focus op organisaties en bedrijven in België, staan we sterk in complexe technische projecten die een aanpak op maat vragen.

Infrabel bouwt, onderhoudt en vernieuwt de spoorweginfrastructuur in België: sporen, wissels, bruggen, tunnels, overwegen en seinen. We sturen ook alle treinen aan die op ons spoornet rijden. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Zo geraken dagelijks meer dan 600.000 reizigers en jaarlijks 50 miljoen ton goederen veilig op hun bestemming.

Werk jij mee aan de mobiliteit van morgen? NMBS is een bedrijf met een uitdagende missie en één enkel doel: het optimaal verzekeren van het vervoer per spoor. In die context zijn we constant op zoek naar nieuw talent om de verschillende uitdagingen op vlak van mobiliteit aan te gaan. 

Moebius Design en Verhaert maken deel uit van Masters in Innovation. een groep die bedrijven helpt in hun R&D, productontwikkelings-, ontwerp- en engineeringactiviteiten. Onze project- en ontwerpingenieurs, embedded systems hard- & software engineers ondersteunen de klant met hun aanstekelijke innovatiespirit, grondige kennis en best practices. 

Pauwels Consulting is a Belgian consulting firm with more than 600 experts in engineering, life sciences and IT. We offer consulting, project management and recruitment services to leading companies in Belgium and beyond. Every day at Pauwels Consulting, we try our very best to offer challenging and varying jobs to talented professionals like you.

PLM-S or “Product Lifecycle Management – Systems” arose from the successful cooperation between Cloostermans NV (BE), 3DEngineering FZE (UAE) and Siemens Industry Software (BeNeLux). The unique combination of 3 generations in innovative engineering and 20 years of international project experience with cutting edge PLM applications enables us to deliver everything you can expect from a Siemens PLM total Solution partner.

At QinetiQ, we encourage our people to think and do things differently. As one of the largest and most respected global science and technology organisations, we are constantly breaking new ground in the application of cutting-edge technology in our core markets of space, defence, and security. We deliver pioneering services and solutions to these core markets and are successfully transferring our expertise…

Als internationale speler met sterke Belgische roots, helpen we bedrijven marktbepalend te zijn. Dit doen we door bedrijven A-Z automatiseringsoplossingen aan te bieden. Dankzij onze merkonafhankelijkheid kunnen we probleemloos systemen van verschillende leveranciers integreren, waardoor we de sterktes van deze systemen combineren ten voordele van de klant.

Rombit maakt havens en industriële ondernemingen efficiënter, veiliger en dynamischer. Het technologiebedrijf ontwikkelt geïntegreerde software- en hardware oplossingen op maat, gestoeld op een grondige marktkennis en technologische expertise. Rombit is opgericht in 2012 en uitgegroeid tot een onderneming met 60 werknemers.

At SCK•CEN, we are on the forefront. By developing new knowledge and innovative applications, we move the line of what nuclear science can do for society. Each day, we are driven by a relentless ambition to build our expertise and achieve our goals. We are immersed in a world of unique technology, open discussion and discovery, together with other capable and curious minds. Join a community of explorers.

Select Projects is specialist in het samenbrengen van technisch talent en boeiende projecten. Onze genuine people maken het verschil bij klanten binnen de Life Sciences, (Petro)chemie en Building & Infrastructure. Als projectmedewerker kan je bij ons terecht voor een afwisselende carière binnen jouw vakgebied. Of je nu nog maar aan het begin van je professionele loopbaan staat of een volgende stap wilt nemen,…

skeyes is een autonoom overheidsbedrijf met als missie de veiligheid van het luchtverkeer te verzekeren in het luchtruim waarvoor België verantwoordelijk is. skeyes vervult deze opdracht door het optimaliseren van de kosten en de stiptheid, het verhogen van de capaciteit en het verzekeren van een duurzame ontwikkeling voor het luchtverkeer.

De technologische evolutie gaat razendsnel. Ben je met het ene proces vertrouwd, dan staan er al nieuwe ontwikkelingen in de startblokken. VINCI Energies staat bedrijven bij die nieuwe technologie uitrollen. We hebben daarvoor alle expertise in eigen huis. Onze focus ligt vooral op digitale transformatie en energietransitie.

Werken bij de VRT betekent werken bij een dynamisch en innovatief bedrijf. Je komt terecht in een uitdagende werkomgeving, waar heel wat groeimogelijkheden zijn. Of je nu komt als programmamedewerker, video-ingenieur of jurist, bij de VRT krijg je alle kansen.

At the end of April 2019, WorleyParsons combined with Jacobs’ Energy, Chemicals and Resources (ECR) division, to create Worley. Together, we are a leading global provider of professional project and asset services in the energy, chemicals and resources sectors. We have almost 60,000 amazing people in around 60 countries …

Vooruitgang. Daar draait het om bij Agidens. Wij helpen onze klanten bij het verbeteren van hun processen en procedures. Wij ondersteunen hen in de vorm van consulting & engineering, door het leveren van turn key geautomatiseerde oplossingen en onderhoud & support. We brengen oplossingen die zorgen voor meer efficiëntie, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

The Atlas Copco Group serves customers through innovative compressors, vacuum solutions, generators, pumps, power tools and assembly systems. We are a global and diverse Group of many strong brands and around 34 000 employees representing different cultures in more than 180 countries.

Aertssen

Dankzij onze 60 jaren ervaring en state-of-the-art machines kom je terecht in een gedreven en open familiebedrijf! We zijn specialist in België op gebied van 3 grote divisies, Aannemingsbedrijf Aertssen, Aertssen Kranen, Aertssen Transport en Logistiek. Wij verzorgen de meest uiteenlopende projecten! Naast onze activiteiten in België zijn wij sinds een 15-tal jaren ook een vaste waarde in het Midden-Oosten. Dankzij ons hoogtechnologisch machinepark en 1500 gespecialiseerde medewerkers zijn wij in staat steeds een optimale service aan te bieden!

Onze medewerkers zijn goud waard. Het is de combinatie van mensen, machines en kennis die het ons mogelijk maken de beste te zijn in wat we doen.

People, Power and Passion to build on!

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef
 • Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Electromechanica

Recruitment offer:

Bij Aertssen kom je terecht in een familiebedrijf met een collegiale sfeer maar met het oog op groei en innovatie. Als engineer bij Aertssen biedt je job heel wat uitdaging en complexe vraagstukken die hunkeren naar een creatieve, vernieuwende oplossing! Jij bent verantwoordelijk voor de goede totale uitwerking van verscheidene projecten, van concept tot operationele uitvoering. Werk dagelijks met innoverende technieken zoals virtual reality en breng je concepten tot leven voor klanten en collega’s!

Sector(en):

 • Automatisering
 • Automotive
 • Offshore
 • Onderzoek & ontwikkeling
 • Infrastructuurwerken
 • ICT (hardware)
 • Logistiek
 • Wegenbouwkunde
 • Waterbouwkunde
 • Rioleringswerken

Agentschap Wegen en
Verkeer

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

Wil je werken voor de wegbeheerder die verantwoordelijk is voor het beheer, de aanleg en het onderhoud van alle Vlaamse autosnelwegen en gewestwegen? Wil jij onze verkeerslichten mee slimmer maken en zo de Vlaamse wegen vlotter en veiliger maken? Heb je een passie voor tunnels en wil je mee aan het stuur zitten van de beveiliging ervan? Zit je graag met je neus in studies en ontwerpen of sta je liever rechtstreeks in contact met de aannemer op de werf?

Wij hebben heel wat werk en nieuwe projecten de komende jaren. Daarom is AWV op zoek naar nieuwe collega’s die mee willen bouwen aan de bruggen en wegen van de toekomst.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Electromechanica
 • Electronica-ICT

Recruitment offer:

Ben je nog onervaren en wil je nog ontdekken welke job best bij jou past?

AWV ontwikkelde een traineeprogramma waarbinnen je gedurende anderhalf jaar de kans krijgt om een eerste werkervaring op te doen en te proeven van alle aspecten die wij te bieden hebben. Na het traject kan je jouw carrière verder zetten in één van de afdelingen van AWV. Ben je sterk in ontwerpen of sta je liever met je (veiligheids)schoenen op de werf? Misschien weet je nog niet concreet wat je wilt doen? Via het traineeprogramma krijg je de kans om dat te ontdekken.

Heb je al een eerste jobervaring, of weet je heel goed wat je wil? Al onze openstaande vacatures kan je vinden op www.wegenenverkeer.be/vacatures. We zijn steeds op zoek naar projectmanagers infrastructuurwerken, werfleiders, … en tal van andere functies!

Sector(en):

 • Overheid & dienstverlening

Antwerp Management School

Antwerp Management School is een autonome toekomstgerichte managementschool, die haar klanten helpt in duurzame waardecreatie, door het ontwikkelen van talent om ‘Global Citizen’ te worden, zich meester te maken van de kunst om beslissingen te nemen en mensen te leiden. Om deze missie waar te maken levert Antwerp Management School haar klanten “state-of-the-art” managementkennis, verankerd in een zakelijke en organisatorische context. Dit is de fundamentele basis waarin drie pijlers centraal staan die volgens ons nodig zijn om ‘Global Citizen’ te kunnen worden:

1. Self-Awareness

dat leidt tot samenwerking met anderen

2. Global Perspective

dat leidt tot vindingrijkheid om gepaste oplossingen te zoeken voor problemen en vraagstukken

3. Societal Consciousness

dat leidt tot duurzaamheid in essentiële economische processen, een fundamentele waarde voor het bedrijfsleven

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Chemie
 • Biochemie
 • Elektromechanica
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

Ben je een pas afgestudeerde masterstudent op zoek naar een bijkomende opleiding? Of heb je beperkte werkervaring en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging?

Onze masters zijn praktijkgericht en interactief en bereiden jou voor op een succesvolle carrière. De eindprojecten leggen de brug tussen de theorie en de praktijk waardoor je je kennis meteen kunt toepassen in een werkcontext. De internationale klemtoon van de opleidingen leert je om te gaan met diverse achtergronden, waardoor een internationale carrière een realistische optie wordt.

Op AMS vangt jouw reis aan die jou als persoon en toekomstige leider zal ontwikkelen. Met ons Global Leadership Skills traject dagen we je uit en coachen we je om beter bewust te zijn van wie je bent, hoe je samenwerkt met anderen en wat voor soort carrière je wilt nastreven.

Sector(en):

 • Onderwijs

Artes Group

Artes Group werkt aan uitdagende bouwopdrachten en unieke werven. We zijn een sterke speler op alle terreinen: burgerlijke bouwkunde, waterbouw, gebouwen en restauratie. Geen project is ons te moeilijk en onze Constructive People gaan er altijd vollenbak voor. Dat maakt Artes Group de ideale partner voor het ontwikkelen en bouwen van duurzame kunstwerken. Onze verschillende zusterbedrijven (Artes Depret, Artes Roegiers, Artes TWT, Artes Woudenberg, CAAAP en Van Maele) zijn verspreid over heel België. Dankzij die sterke aanwezigheid wisselen we makkelijk kennis, ervaring, personeel en materieel uit. Dat biedt een enorme meerwaarde voor onze stakeholders. De expertise van Artes Group gaat nog veel verder. Onze specialisatie in projectontwikkeling uit zich in Artes Projects en CAAAP, een dochterteam van dedicated developers. Artes Prefab zorgt voor de interne productie van prefabbeton en Van Maele is de jongste telg in onze familie is gespecialiseerd in sanitair en HVAC.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Electromechanica

Recruitment offer:

Artes Group is steeds op zoek naar talent. Elk jaar werven wij projectingenieurs met of zonder ervaring aan die samen met ons de toekomst van ons bedrijf verder uitbouwen.Als projectingenieur ben je voor jouw werf verantwoordelijk en dit van A-Z. Het betreft de volledige praktische organisatie van de totaaluitvoering op de werf, zowel technisch als financieel-administratief. Je stuurt onze eigen ploegen aan om de projecten te laten vorderen en vlot te laten verlopen, net als de betrokken onderaannemers.
Interesse om één van onze constructive people te worden? Neem dan snel een kijkje opwww.artesgroup.be/werkenbij

Sector(en):

 • Energie & klimatisering 
 •   Ontwikkeling en bouw van gebouwen
 •  Infrastructuurwerken
 • Klimatisering
 • Aannemer
 • Wegenbouwkunde
 • Waterbouwkunde
 • Brug- en tunnelbouw

B&R Bouwgroep

B&R Bouwgroep, met haar hoofdkantoor in Arendonk, is één van de snelst groeiende bouwondernemingen van België. De groep telt meer dan 20 bouw gerelateerde bedrijven verspreid over heel Vlaanderen en biedt werk aan meer dan 800 medewerkers. Hoewel geografische spreiding een belangrijke troef is, blijft de lokale verankering van de groep zeer belangrijk. We zullen er alles aan doen om een optimale werkomgeving te creëren voor al onze mensen en zorgen ervoor dat al onze dochterbedrijven op topniveau kunnen presteren. Er wordt dus zowel op individueel als op groepsniveau geïnvesteerd in kwaliteit.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef
 • Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde

Recruitment offer:

Naast het Olympisch minimum, waarbij al onze mensen voorzien worden van het nodige kwalitatieve materiaal en materieel, zijn er nog vele andere zaken waarin geïnvesteerd wordt. Denk maar aan de opleidingen op maat die door B&R Academy aan onze mensen worden aangeboden, de geweldige teamactiviteiten georganiseerd door het B&R Feestcomité, of onze doorgedreven samenwerking met scholen. Een voor een inspanningen die ervoor zorgen dat het werk dat we leveren voor onze klanten de B&R-stempel verdient.

Sector(en):

 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen
 • Aannemer

BAM Belgium

BAM Belgium, deel van de Royal BAM Group, overkoepelt onder andere BAM Contractors en BAM Interbuild.

BAM Contractors bestaat uit een 500tal medewerkers die infrastructuur- en wegenwerken realiseren, industriële en waterbouwkundige projecten. “Together we create space” geeft weer hoe BAM Contractors zijn dagelijkse activiteit invult: spoor- en wegenwerken die ons land mobieler maken, … De iconische BAM-projecten dragen bij tot een betere maatschappij!

BAM Interbuild, gespecialiseerd in de grootste en meest complexe gebouwen, bestaat uit een 300tal medewerkers. Met ‘Building Skylines’ als slogan, bouwen wij samen aan prestigieuze projecten over heel Vlaanderen: residentiële gebouwen, utiliteitsgebouwen, kantorencomplexen, … Projecten zoals het MAS en het Havenhuis in Antwerpen, en de Finance Tower, het NAVO hoofdkwartier, en het Résidence Palace in Brussel zullen zeker een belletje doen rinkelen!

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde

Recruitment offer:

Na een opleidingstraject start je als assistent projectleider of werfleider op één van onze werven, en kom je terecht in een ervaren werfteam. Ook in onze ondersteunende teams zijn er soms open posities.

Als junior word je bij BAM Belgium ondersteund op verschillende manieren:

 • Uitgewerkt onboardingsproces zodat je jouw intern netwerk vlot kan uitbouwen.
 • Opleidingstraject bij de technische afdelingen binnen BAM.
 • Coachingsessies on the job door een ervaren collega die je tips & tricks kan geven.
 • Opleidingen op vlak van soft skills, digital construction, technische bouwkennis, etc.

Daarnaast bieden wij:

 • Een aantrekkelijke verloning met een uitgebreid pakket extralegale voordelen en een bedrijfswagen.
 • Nog belangrijker: een enthousiaste teamsfeer en veel ruimte voor ontspanning in de vorm van weekendjes (shortski, fietsweekend), sportactiviteiten, personeelsfeesten, afterwork drinks, etc.!

Sector(en):

 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen
 • Infrastructuurwerken
 • Aannemer
 • Wegenbouwkunde
 • Waterbouwkunde
 • Rioleringswerken
 • Brug- en tunnelbouw

BESIX

BESIX Group is een toonaangevende multidisciplinaire Belgische groep, actief in de bouw-, vastgoedontwikkelings- en concessiesector. BESIX Group werd opgericht in 1909 en kende de laatste jaren een indrukwekkende groei. BESIX Group is groep zowel aanwezig in Noord- en Oost-Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten via haar dochteronderneming Six Construct, als in Canada en Australië. BESIX Group onderscheidt zich binnen de sector voornamelijk door een in-house Engineering-afdeling, die een ruime ervaring heeft op het vlak van geotechniek, beton-technologie, methodes, planning en BIM- en System Engineering-tools. In 2018 heeft de Groep een omzet gerealiseerd van EUR 2,5 miljard. De Groep stelt 15.000 medewerkers met meer de 80 verschillende nationaliteiten tewerk in 25 landen. Voor meer informatie: www.BESIX.com

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Electromechanica

Recruitment offer:

Carrière binnen BESIX
Als Young Professional binnen BESIX kom je terecht in een tof team met ervaren collega’s die hun ervaring met je delen. Binnen BESIX hebben we 150 interne opleidingen en trainingsprogramma’s specifiek voor jonge ingenieurs. Het is belangrijk om te weten dat u eenvoudig kunt schakelen tussen verschillende departementen/werven. Het is aan jou om te bepalen welke richting je opgaat! Binnen de BESIX Group kan je zelf je carrière pad definiëren!

Vacatures
Kies een spannende carrière met eindeloze mogelijkheden binnen een multinationaal Belgisch bedrijf. Als jonge ingenieur kan je starten in verschillende functies: Junior Tender Engineer, Junior Structural Engineer, Junior Methods Engineer, Junior Planning Engineer, Junior MEP Engineer, Junior Technical Office Engineer, Site Superintendent, etc. We willen benadrukken dat je ook direct kunt beginnen ook op onze werven!

Kom naar onze Job Fairs met vragen en schrijf u in op onze BESIX Young Professional Days BYPD

Sector(en):

 • Milieu en waterzuivering
 • Offshore
 • Maritieme sector
 • Onderzoek & ontwikkeling
 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen
 • Infrastructuurwerken
 • Ontwerp en ontwikkeling van software
 • ICT (hardware)
 • Elektronica (klassiek)
 • Veiligheid en attestering
 • Logistiek
 • Aannemer
 • Studiebureau
 • Wegenbouwkunde
 • Waterbouwkunde
 • Rioleringswerken
 • Brug- en tunnelbouw

Brunel

Eén werkgever, vele mogelijkheden!

Wie is Brunel?

Brunel is gespecialiseerd in projectmanagement, consultancy en projectsourcing. Vandaag is ons bedrijf over de hele wereld actief, met meer dan 14.500 werknemers in 117 kantoren, verspreid over 44 landen. Binnen België zijn we actief in heel België, van projecten in West-Vlaanderen tot projecten in Luik in de vakgebieden Engineering, ICT en Life Sciences. Maar wat is nu het interessantste voor jou?

Projectsourcing

Wat in hemelsnaam is projectsourcing? Projectsourcing is het voorzien van specialisten (jij dus!) voor een vaste periode of voor bepaalde werkzaamheden binnen een organisatie. Jij krijgt de kans om bij verschillende (grote) opdrachtgevers, verschillende projecten te doen. Projecten die jouw skills uitdagen en die jou brengen naar een next level. Tussen 2 projecten in? Geen nood, je werkt bij Brunel met een contract onbepaalde duur en zal dus je salaris blijven ontvangen. Win win, toch?

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Chemie
 • Biochemie
 • Electromechanica
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

Onze mensen

Alle Brunellers delen hetzelfde Brunel DNA. Een echte Bruneller is ambitieus, enthousiast, professioneel en resultaatgericht. Iedere Bruneller levert een unieke bijdrage met zijn/haar ambitie en passie. Ondernemerschap en kennis vormen de basis van onze identiteit. Ondanks ons enorme wereldwijde netwerk zijn we “One Brunel”.

Jouw toekomst

Een echte ‘Bruneller’ denkt in kansen en mogelijkheden zonder het belang van klanten en collega’s uit het oog te verliezen. Als je bij ons komt werken, verzeker jij je van een betrouwbare werkgever, die je op plekken brengt waar jij je ambities waar kunt maken. Daarbij staan een professionele instelling met ruimte voor persoonlijk contact en persoonlijke ontwikkeling voorop.

Sector(en):

 • Automatisering
 • Automotive
 • Energie & klimatisering 
 • Elektrotechniek                
 • Chemie (klassiek)                            
 • Petrochemie                
 • Milieu en waterzuivering             
 • Offshore             
 • Farmaceutische grondstoffen & producten                
 • Voedingsmiddelen & landbouw 
 • Maritieme sector             
 • Onderzoek & ontwikkeling 
 • Overheid & dienstverlening 
 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen  
 • Infrastructuurwerken
 • Telecommunicatie
 • Ontwerp en ontwikkeling van software
 •  ICT (hardware)
 •  Elektronica (klassiek)    
 • Biomedische technologie
 • Visie- en optische beeldverwerking
 • Bank- en verzekeringswezen (financiële diensten)                        
 • Lucht- en ruimtevaart    Veiligheid en 
 • attestering              
 • Logistiek                             
 • Energieproductie                
 • Energiedistributie
 • Klimatisering                       
 • Energieprestatie en energiemanagement      
 • Studiebureau technieken               
 • Vervaardiging van cokesovenproducten               
 • Vervaardiging van geraffineerde aardolieproducten      
 • Aannemer
 • Studiebureau
 • Wegenbouwkunde
 • Waterbouwkunde
 • Rioleringswerken
 • Brug- en tunnelbouw

Buro Nexus

Buro Nexus wil dicht bij de klant staan om zo de beste projectinvulling te garanderen. Een lange termijn relatie en een gedegen partnership op basis van kwaliteit en service zijn essentieel.

Buro Nexus staat voor een uitgebalanceerd team van medewerkers om elk project succesvol te kunnen ondersteunen en vervullen. De zaakvoerders en medewerkers willen garant staan voor het kwaliteitsniveau dat buro Nexus nastreeft, zowel ten aanzien van bedrijven als individuele professionals.

Als fundamentele waarden hanteert buro Nexus een open communicatie, transparantie, no-nonsense stijl en een geest van wederzijds respect.

 

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Chemie
 • Biochemie
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

Buro Nexus richt zich op technisch hoger opgeleide profielen, zoals bachelors en masters met een technische afstudeerrichting. Zowel schoolverlaters als ervaren mensen komen in aanmerking om bij onze klantenportefeuille aan de slag te gaan. Het gaat met andere woorden over een specialist die via buro Nexus wordt ingezet voor de duur van een welomschreven project.

Sector(en):

 • Automatisering
 • Automotive
 • Energie & klimatisering 
 • Elektrotechniek         
 • Vervaardigen van machines, apparaten       
 • Chemie (klassiek)     
 • Kunststoffen                       
 • Petrochemie                
 • Offshore             
 • Farmaceutische grondstoffen & producten                
 • Voedingsmiddelen & landbouw 
 • Metaalnijverheid
 • Onderzoek & ontwikkeling 
 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen  
 • Infrastructuurwerken
 • Telecommunicatie
 • Ontwerp en ontwikkeling van software
 •  Elektronica (klassiek)                    
 • Energieproductie                
 • Energiedistributie
 • Klimatisering                       
 • Energieprestatie en energiemanagement      
 • Studiebureau technieken
 • Ontwerp en ontwikkeling 
 • Productie              
 • Vervaardiging van cokesovenproducten               
 • Vervaardiging van geraffineerde aardolieproducten      
 • Aannemer
 • Studiebureau
 • Wegenbouwkunde
 • Waterbouwkunde
 • Rioleringswerken
 • Brug- en tunnelbouw

CIT Blaton

De familie Blaton staat al 155 jaar voor ondernemerschap in de bouwsector. Ze levert het bewijs dat een familiebedrijf een van de grote spelers in de Belgische bouwsector kan zijn. We gaan dan ook elke uitdaging aan met een combinatie van traditionele technieken en geavanceerde technologieën. In al onze realisaties brengen we ons bouwkundig meesterschap tot uiting.

We bouwen grootschalige projecten zoals torens, stations, kantoor- en appartementsgebouwen, hotels, …. Stuk voor stuk verwezenlijkingen waar onze medewerkers trots aan meewerken. Wij realiseren meer dan 45 grote werven per jaar, zowel in nieuwbouw, renovatie als civiele bouwkunde. We zijn actief in het Groothertogdom Luxemburg, in Brussel en in Vlaanderen. Met een omzetgroei van 370 miljoen euro in 2018 zijn we duidelijk een dynamische speler in de markt.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef
 • Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde

Recruitment offer:

Werken bij CIT Blaton, dat is aan de slag gaan bij een onderneming die een uitstekende faam geniet, dat is zich aansluiten bij een team van ondernemende en moedige vakmensen die trots zijn op hun beroep en hun verwezenlijkingen, en die dagelijks gemeenschappelijke waarden delen zoals wederzijds respect en samenwerking. Het betekent ook dat u zich engageert in een bedrijf op mensenmaat waar een gezellige sfeer heerst. Uw toekomst is er in goede handen: uw collega’s en meerderen helpen u bij de uitbouw van uw loopbaan. Met een specifieke opleiding die past bij uw profiel, zult u snel worden betrokken bij en uw steentje kunnen bijdragen aan onze projecten die aan de gang zijn of in de steigers staan.

We zijn op zoek naar stagiairs en afgestudeerde burgerlijk ingenieurs bouwkunde voor de functie van Assistant Project Manager op de werf of als calculator op de hoofdzetel.

Sector(en):

 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen
 •  Aannemer

DCA nv

Doorheen onze 50-jarige geschiedenis, groeide DCA van een kleine Kempische wegenbouwer tot een gerespecteerd multidisciplinair bouwbedrijf klasse 8, met werven verspreid over heel Vlaanderen. Wegenbouw, burgerlijke bouwkunde, bouw, projectontwikkeling, prefabbeton, wapeningsstaal, dakdichtingen, sanitair en HVAC zijn de afdelingen die DCA in huis heeft.

Werknemerstevredenheid staat centraal bij DCA. Onze collega’s vormen immers het onmisbare menselijke kapitaal van de firma. Dat doen we bovendien altijd in nauwe samenwerking met de verschillende afdelingen die DCA rijk is waardoor telkens opnieuw leuke en ijzersterke synergiën ontstaan!

Ben je gemotiveerd en wil je kennismaken met onze boeiende wereld? DCA biedt leerrijke stageplaatsen, projectopdrachten, vakantiejobs en vacatures aan. Elk jaar laten we tientallen studenten proeven van de praktijk. Die eerste ervaring betekende voor verschillende collega’s al de start van iets mooi. Grijp je kans!

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde

Recruitment offer:

DCA streeft naar een persoonlijke aanpak met al haar medewerkers. Geen onnodige drempels maar een spontane en open visie, met de menselijke touch als centraal thema. Waar het verschil gemaakt wordt door mensen te verbinden in plaats van te onderscheiden. Dat uit zich in een familiale sfeer en regelmatige groepsactiviteiten. Bij DCA kom je terecht in een groeiende en dynamische organisatie met een no-nonsense-mentaliteit. Je kan daarbij rekenen op een brede ondersteuning vanuit een ervaren en mensgerichte organisatie waar er ruimte is voor de nodige verantwoordelijkheden en ontplooiingskansen. Neem zeker eens een kijkje op onze website voor meer informatie en onze actuele vacatures.
www.dca.be
www.facebook.com/DcaMeerdanbouwen

 

Sector(en):

 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen
 • Infrastructuurwerken
 • Aannemer
 • Studiebureau
 • Wegenbouwkunde
 • Waterbouwkunde
 • Rioleringswerken

DEME NV

DEME is wereldleider in de zeer gespecialiseerde domeinen van baggerwerken, waterbouwkunde en milieusanering. Het bedrijf kan bogen op meer dan 140 jaar kennis en ervaring en heeft in de loop van zijn geschiedenis als koploper in innovatie en nieuwe technologieën altijd een baanbrekende aanpak gehanteerd.
DEME’s visie is erop gericht te werken aan een duurzame toekomst door oplossingen aan te bieden voor wereldwijde uitdagingen: de stijgende zeespiegel, een groeiende bevolking, vermindering van CO2-emissies, vervuilde rivieren en bodems en de schaarste van natuurlijke hulpbronnen. De activiteiten van DEME vinden hun oorsprong in de kernactiviteit baggerwerken, maar de portefeuille is in de loop der jaren sterk gediversifieerd, met onder meer baggerwerken en landwinning, oplossingen voor de offshore energiemarkt, onderzeese oplossingen en milieuoplossingen.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Electromechanica

Recruitment offer:

Je kan bij DEME doorgroeien naar management-
en technische expertfuncties, zowel op onze internationale werven als binnen de engineering of finance departments op ons hoofdkantoor in Zwijndrecht, bij Antwerpen. Van Project Engineer naar Worksmanager en Projectmanager: of van Tender Engineer naar Tender Manager … Alles hangt af van jouw inzet en ambities!

 

Sector(en):

 • Offshore
 • Maritieme sector
 • Infrastructuurwerken
 • Waterbouwkunde
 • Brug- en tunnelbouw

Democo Group

Democo is een klasse 8 bouwbedrijf en algemeen aannemer met totaaloplossingen. Als multidisciplinaire bouwpartner bundelt Democo Group de expertise van mensen, bedrijven en partners om extra waarde te creëren. We geloven dat bouwen draait om het samenbrengen van ideeën, materialen en mensen om verwachtingen te overtreffen. Samen met onze klanten bouwen we kwaliteit voor elk type bouwproject, van ruwbouw tot afwerking, van nieuwbouw tot renovatie.

Een straffe job of stage?
Democo Group is steeds op zoek naar nieuwe collega’s die deel willen uitmaken van ons succesverhaal. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan, zowel op onze kantoren als op de werven. We zoeken samen met jou naar de juiste match zodat jij jouw rol in deze boeiende organisatie kan ontdekken. Neem snel een kijkje tussen onze vacatures online en wie weet vind je bij ons wel je droomjob of stageplaats!
https://jobs.democogroup.be/

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Electromechanica

Recruitment offer:

Op zoek naar een straffe stage?
Je krijgt de kans om je eerste stappen richting een straffe toekomst te zetten in een dynamische organisatie. Onze technische experts zullen je coachen en ondersteunen tijdens je eerste praktijkervaringen. Bovendien krijg je niet alleen de kans om jezelf te ontwikkelen maar zal je ook jouw steentje bijdragen aan onze fascinerende projecten.

Op zoek naar een straffe job?
Ben jij op zoek naar een job waarin je als schoolverlater je tanden in kan zetten en je carrière een vliegende start kan geven? Waarin je zelfstandig kan werken en jezelf verder kan ontplooien? Waar collegialiteit een sleutelbegrip is? Neem dan snel een kijkje tussen onze vacatures en wie weet vind je bij ons wel je droomjob!

Neem snel een kijkje op onze jobsite voor de openstaande vacatures en stageplaatsen.
https://jobs.democogroup.be/

Sector(en):

 • Elektrotechniek
 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen
 • Aannemer

Denys

Denys is uitgegroeid tot een internationale groep met 2000 medewerkers. Denys streeft naar organische groei. Het groeimodel is gefundeerd op drie pijlers : diversificatie, innovatie en export.

Innoveren doet Denys niet in één specialisme, maar als totaalbedrijf in meerdere disciplines: water, energie, mobiliteit, restauratie, bouwkunde, speciale technieken en andere gespecialiseerde bouwtechnieken. In elk van die complementaire vakgebieden vestigt Denys zich als nichespeler en ontpopt zich tot een wereldwijde referentie met hoge toegevoegde waarde. Gebundeld vormen al die disciplines een totaalbedrijf, de Denys Group, een veelgevraagde partner voor de meest complexe bouwprojecten en infrastructuurwerken.

Om die gediversifieerde groei maximaal ruimte te geven, is Denys gestaag gaan bouwen aan internationale expansie. Vandaag heeft Denys een stevige voet aan de grond in Europa, Noord-Afrika, Sub Sahara Afrika en het Midden-Oosten. Denys verkent volop Azië, Midden- en Zuid-Amerika.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Electromechanica

Recruitment offer:

Denys bestaat bijna 100 jaar! Opgericht in 1923 door een Gentse ondernemer en ondertussen uitgegroeid tot één van de grote spelers in de internationale markt met wereldwijd ongeveer 2500 medewerkers. Wij hebben een grote variatie van projecten en zijn multidisciplinair.
Zo hebben we op vandaag 5 verschillende divisies, namelijk: Burgerlijke Bouwkunde; Renovatie, Restauratie en Speciale Technieken; Tunnelling; Kabels en Leidingen en Water werken.

Op vandaag bevindt 60% van onze werven zich in het buitenland, met focus op Europa, Afrika en het Midden-Oosten.
Er is bij Denys de mogelijkheid om als stagiair ook naar het buitenland te vertrekken om een concreet project op te volgen. Of om als pas afgestudeerde ingenieur deel uit te maken van het buitenlands team. Voor ieder wat wils dus.

Wij streven ieder jaar naar een nieuw innoverend thema, 2019 staat in het teken van Operational Excellence. In 2020 zullen we ons focussen op Duurzaamheid.

 

Sector(en):

 • Milieu en waterzuivering
 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen
 • Infrastructuurwerken
 • Veiligheid en attestering
 • Aannemer
 • Studiebureau
 • Waterbouwkunde
 • Rioleringswerken
 • Brug- en tunnelbouw

Fluor Engineering N.V.

Fluor is een van ’s werelds meest toonaangevende beursgenoteerde bedrijven op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance, en projectmanagement. Wij zijn actief in diverse industrieën, waaronder olie en gas, life sciences, en infrastructuur. We doen vrijwel alles, van haalbaarheidsstudies en conceptuele ontwerpen tot volledige turnkey EPCM trajecten. Fluor heeft vestigingen over de hele wereld en een medewerkersbestand van ruim 53.000 mensen. Fluor is sinds begin 2016 tevens volledig eigenaar van Stork en heeft daarmee haar expertise op het gebied van asset management uitgebreid.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef
 • Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Chemie
 • Electromechanica

Recruitment offer:

Wij zijn geïnteresseerd in (afgestudeerde) ingenieurs met een technische achtergrond. Daarnaast zijn we vooral op zoek naar starters met de juiste mindset: werken voor Fluor betekent kunnen samenwerken in projectteams, interesse in en respect voor culturele diversiteit, kunnen omgaan met strakke deadlines, en hoge werkdruk in pieken. Er is intensieve samenwerking met andere kantoren, waarbij de Belgische teams vaak een aansturende en coördinerende rol hebben. Je moet dit dus leuk vinden, of je nu een technisch specialist op bijvoorbeeld procestechnologisch of civiel gebied bent of je bezig houdt met contractenmanagement of project controls.

Sector(en):

 • Elektrotechniek
 • Chemie (klassiek)
 • Petrochemie
 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen
 • Vervaardiging van geraffineerde aardolieproducten
 • Aannemer

Greenfish

At Greenfish, we are conscious of the human impact on our planet and we believe in a fully sustainable and profitable future.

With more than 200 of us across Europe, we work together to build a sustainable world. We develop sustainable business strategies and solutions through contracting, consulting and Green Solutions’ services. With offices in Amsterdam, Brussels, Antwerp and Paris, Greenfish offers an ambitious and dynamic environment where highly passionate and talented people grow. We rely on mutual trust and commitment, as well as clear operational guidelines to achieve our single mission: to provide sustainable consulting services and smart green tech solutions to organizations caring about the future and willing to remain competitive.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Chemie
 • Biochemie
 • Elektromechanica

Recruitment offer:

Greenfish recruits highly-educated talents with a passion for sustainability on contracting projects related to our competences: Energy transition, QHSE management, Operational performance, CSR & sustainability.

While we are looking for new talent to join our team of Greenfish consultants to work at one of our clients on a project-basis; we are determined to deliver you the best possible career path and find you that exciting next professional challenge.

Sector(en):

 • Sustainable consulting in all sectors

Groep Van Roey

Groep Van Roey creëert leefbare een duurzame omgevingen waar mensen graag wonen, werken, winkelen en sporten. Wij ontwikkelen totaaloplossingen die het verschil maken in de levens van mensen.

Ontwerpen, bouwen, financieren, onderhouden en exploiteren (DBFMO); de 10 bedrijven in onze groep maken dit samen waar. Onze aanpak vertrekt steeds van een slim ontwerp dat de eindgebruikers centraal stelt en maximaal gebruik maakt van duurzame materialen, hernieuwbare energie, energiezuinige technieken en slimme sensortechnologie. Zo kunnen wij totaaloplossingen garanderen met de laagste levenscyclus en de hoogste leefbaarheid.

In dit hele proces staat ‘bouwen met mensen’ centraal.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde

Recruitment offer:

Als jonge starter kan je binnen onze groep aan de slag in verschillende uitdagende functies. Wil je meteen proeven van het leven op de werf, of werk jij graag aan het voortraject vanop kantoor? Ben je gebeten door BIM, of heb je innovatieve ideeën rond duurzaam onderhoud? Binnen onze 10 bedrijven, verspreid over heel Vlaanderen, vind je vast een job waar jij je tanden in kan zetten!

Jij brengt je enthousiasme, zin voor initiatief en gezonde werklust mee. Wij voorzien op onze beurt een mooi verloningspakket, een stimulerende werkomgeving, goeie begeleiding en opleidingsmogelijkheden, en uitdagende bouwprojecten. De feestjes en de toffe collega’s krijg je er zomaar bovenop.

Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!

Sector(en):

 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen
 • Aannemer

Havenbedrijf Antwerpen NV

Port of Antwerp heeft een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de haven. Onze 1.550 medewerkers zorgen ervoor dat de haven functioneert en kan groeien. Het Havenbedrijf beheert en onderhoudt de dokken, de bruggen, de sluizen, de kaaimuren en de gronden. We zijn bovendien verantwoordelijk voor veilig scheepvaartverkeer in de dokken en de bruggen en sluizen. Daarnaast zorgt Port of Antwerp voor sleepboten, doet het baggerwerken en verzorgt het de promotie van de haven in binnen- en buitenland. Samen bouwen we op vertrouwen. We gooien hiervoor onze ervaring, ideeën en expertise in de strijd. Doelgericht en met een flinke portie durf werken we samen aan de duurzame uitbouw en de vernieuwing van de haven. Zo brengen we Port of Antwerp in een stroomversnelling. Als operator, regulator, landlord en community builder blijft Port of Antwerp een drijvende kracht voor de duurzame welvaart van België en Europa.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Electromechanica
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

Je kan rekenen op een gevarieerde job met stimulerende verantwoordelijkheden en plaats voor nieuwe initiatieven. Verder bieden we jou een aantrekkelijk loonpakket met onder andere maaltijdcheques, extralegaal pensioen, hospitalisatieverzekering, mobiliteitsvergoeding en invaliditeitsverzekering. Je kan kiezen voor fietsleasing inclusief fietsonderhoud en -pechverhelping.

Sector(en):

 • Maritieme sector

HYE nv

HYE is gespecialiseerd in waterbouw en burgerlijke bouwkunde in, op en rond het water in Vlaanderen en Nederland.

Wij realiseren grootschalige projecten voor overheden en bedrijven met een gespecialiseerd team van 160 medewerkers en een indrukwekkende vloot werkschepen, vlottende kraancombinaties en een eigen staalatelier.

Onze voornaamste activiteiten zijn het bouwen van bruggen, aanlegsteigers, kaaimuren en waterkrachtcentrales; het aanleggen van sluizen en stuwen; dijkwerken…
Neem een kijkje op onze website en social media om onze projecten te bekijken !

Wil je graag een blik achter de schermen, neem dan rechtstreeks contact (Whatsapp: 0492/27.31.92 of via Facebook) voor een terreinbezoek waarop onze collega’s je graag alles over waterbouw en het werken bij HYE vertellen !

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde

Recruitment offer:

Projectleider (MS Bouwkunde)
Bouw bij HYE nv aan jouw solide arbeidsvreugde. Realiseer jouw potentieel met uitdagende projecten op, rond , in en boven het water. Routine?  No way!  Elke werf is uniek. Dankzij HYE nv verleg je jouw steen, waardoor water nooit meer hetzelfde zal zijn.

Ontgin je talenten in een uitgebreid team van ingenieurs. Laat je voortstuwen door de zinderende werksfeer van een middelgrote organisatie in de schoot van een marktleider.  Dit is jouw kortste weg naar uitdagende projecten waaronder we samen een paar stevige schouders zetten.

Je krijgt bij HYE nv de vrijheid om je carrièrepad uit te stippelen. Voortdurend passeren professionele kansen, aan jou om ze zelf op te pikken.  Hou je kennis messcherp door  doelgerichte opleidingen,  no-nonsense en straight to the point. Ontdek alle nieuwigheden binnen de sector en verwerk ze in vooruitstrevende systemen die respect afdwingen.

Ik maak met plezier tijd vrij voor een koffie én een goed gesprek !

Sector(en):

 • Infrastructuurwerken
 • Waterbouwkunde

IBS

IBS Bouw (opgericht in 1993) specialiseert zich in industriële en residentiële bouwprojecten met een hoog maatwerkgehalte, waarbij een grote vakkennis en langdurige ervaring absolute vereisten zijn. Ook kwaliteit en veiligheid (VCA-Petrochemie) staan hoog in ons vaandel.

Klasse 8 aannemingsbedrijf
Personeel: ca. 140 medew.
Omzet: 60 miljoen euro

Activiteiten:

 • Algemene Bouwwerken (kantoren, appartementen, magazijnen, installaties, …)
 • Design & build / EPC – Funderingstechn./Betonwerken
 • Turnkey + shutdown projecten
 • Renovatie & onderhoud

IBS is hoofdzakelijk werkzaam in industriële omgevingen zoals:

 • Petrochemie
 • Nutsvoorzieningen (gas/elek/…)
 • Voeding
 • Farmaceutische nijverheid
 • Logistiek & productie
 • Telecom

Verder hebben wij uitgebreide referenties in : projectbouw, Horeca, RVT en ziekenhuizen, kantoren, appartementen, studentenflats, …

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef
 • Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde

Recruitment offer:

Wij bieden jou een uitdagende job met verantwoordelijkheid in een aantrekkelijke en snelgroeiende omgeving binnen de bouwindustrie. Je komt terecht in een standvastig bedrijf met een succesvol team, waar je een mooie carrière kan uitbouwen. Dit alles in een aangename werksfeer, waar open communicatie centraal staat.
Onze activiteiten gaan zeer breed, dus je zal steeds wel een project naar jouw gading vinden:
• Gebouwen sleutel-op-de-deur
• Industriële bouwwerken bij bedrijven als BASF, Pfizer, Nike, Coca Cola, Atlas Copco,…
• Infrastructuurwerken
• Binnenafwerking
• Beton- en metselwerken
• …
Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket dat overeenkomt met jouw ervaring, profiel en vaardigheden. Bijkomend worden tal van extralegale voordelen aangeboden zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bedrijfswagen, …

Sector(en):

 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen
 • Aannemer

Imtech Belgium

Bij Imtech Belgium ontwerpen, realiseren en onderhouden we installaties voor gebouwen en industrie in tal van sectoren. Met een duidelijke focus op organisaties en bedrijven in België, staan we sterk in complexe technische projecten die een aanpak op maat vragen.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef
 • Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Electromechanica
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

Zeer interessant salarispakket in lijn met jouw verantwoordelijkheden. Ruimte voor jouw ideeën en ambities in een fijne werksfeer. Boeiende en uitdagende loopbaan in een innovatieve omgeving. Permanente en continue ondersteuning door coaching en opleiding.

Sector(en):

 • Automatisering
 • Energie & klimatisering 
 • Elektrotechniek   
 • Ontwerp en ontwikkeling van software
 • ICT (hardware)
 • Elektronica (klassiek)
 • Klimatisering
 • Studiebureau technieken

Infrabel

Infrabel bouwt, onderhoudt en vernieuwt de spoorweginfrastructuur in België: sporen, wissels, bruggen, tunnels, overwegen en seinen. We sturen ook alle treinen aan die op ons spoornet rijden. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Zo geraken dagelijks meer dan 600.000 reizigers en jaarlijks 50 miljoen ton goederen veilig op hun bestemming.

Met zo’n 10.000 medewerkers werken we aan een betrouwbaar en modern spoorwegnet, om de mobiliteitsbehoeften van onze samenleving mee te ontwikkelen en bij te dragen aan een duurzame samenleving.
Stuk voor stuk gepassioneerde medewerkers die uitblinken in hun vakgebied en elke dag hun talenten inzetten voor hun job. In een bedrijf in volle innovatie, met behulp van de nieuwste technologieën, met veel flexibiliteit en met ruimte om te groeien.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

Word ondernemer van je carrière.

Bij ons ben jij aan zet! Bij Infrabel Academy leren we je alle kneepjes van het vak en geven we samen met jou richting aan je carrière. Zin om intern door te groeien of een nieuwe weg in te slaan binnen ons bedrijf? Dat kan!

Groei op je eigen tempo.

Een gezonde balans tussen werk en vrije tijd maakt een mens gelukkig. Wij bieden jou de flexibiliteit en de ruimte om te leven en werken op jouw ritme.

Ga samen met ons voor duurzame mobiliteit.

Bij Infrabel kom je terecht in een hecht team en draag je jouw steentje bij aan het vervoer van de toekomst. Jouw inzet is van onschatbare waarde voor de samenleving.

Sector(en):

 • Automatisering
 • Elektrotechniek   
 • Onderzoek & ontwikkeling
 • Overheid & dienstverlening
 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen
 • Infrastructuurwerken
 • Telecommunicatie
 • Elektronica (klassiek)
 • Logistiek
 • Studiebureau
 • Brug- en tunnelbouw

NMBS

Werk jij mee aan de mobiliteit van morgen?

NMBS is een bedrijf met een uitdagende missie en één enkel doel: het optimaal verzekeren van het vervoer per spoor. In die context zijn we constant op zoek naar nieuw talent om de verschillende uitdagingen op vlak van mobiliteit aan te gaan. Technische innovaties, de groei van het nationale reizigersverkeer: er zijn meer dan genoeg belangrijke projecten. Voeg je bij onze collega’s en ga deze boeiende uitdaging aan!

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Electromechanica
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

Goed werkend spoorvervoer, dat vereist specialisten in allerlei domeinen: modernisering van treinen, stationsontwikkeling … Als ingenieur zet je je schouders onder vernieuwende projecten. Wil jij mee het verschil maken voor een betere mobiliteit? Dan ben jij de ingenieur die we zoeken! Wij zoeken ingenieurs die kwaliteitsgericht zijn, graag initiatief nemen en concrete oplossingen voorstellen die de continuïteit van de activiteiten verzekeren.Bij NMBS kan je als ingenieur terecht in verschillende diensten met elk hun eigen expertise.

Sector(en):

 • Overheid & dienstverlening
 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen
 • Studiebureau

Jan De Nul NV

Kennis, innovatie en duurzaamheid. Dit is de kracht achter Jan De Nul Group. Dankzij de bedreven werknemers en de oplossingen op maat van de klant, is de groep vandaag marktleider in baggeren maritieme werken en gespecialiseerd in diensten voor de offshore markt van olie, gas en hernieuwbare energie. Jan De Nul is bovendien een belangrijke speler in de civiele bouwsector, de milieusector en in brownfieldontwikkeling. Of het nu gaat om de bouw van nieuwe sluizen in het Panamakanaal, om de installatie van windturbines op zee of om herontwikkeling van vervuilde industrieterreinen, samen met zijn klanten bouwt Jan De Nul Group mee aan verdere economische ontwikkeling.

Op zoek naar uitdagende, grensverleggende en innoverende projecten wereldwijd? Dan is werken bij Jan De Nul echt iets voor jou! Onze waaier aan jobs biedt mogelijkheden op kantoor, en op zowel binnen -als buitenlandse werven. Jan De Nul Group is alvast klaar voor de toekomst! Ben jij één van ons?

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef
 • Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Electromechanica

Recruitment offer:

Wat wij bieden:

 • Via de JDN-Academy bieden we jou een permanent opleidingstraject aan.
 • Een caring culture: via ons FIT-programma waken we over jouw welzijn. Er is aandacht voor beweging, voeding en een gezonde work-life balance.
 • De kans om samen met je collega’s het verschil te maken, je te onderscheiden door creativiteit, innovatie en duurzaamheid.
 • Door multidisciplinaire teams samen te stellen op maat van elk project, zetten we de juiste persoon steeds op de juiste plaats.

Sector(en):

 • Milieu en waterzuivering
 • Offshore
 • Maritieme sector
 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen
 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen
 • Infrastructuurwerken
 • Aannemer
 • Studiebureau
 • Wegenbouwkunde
 • Waterbouwkunde
 • Brug- en tunnelbouw

Pauwels Consulting

Pauwels Consulting is a Belgian consulting firm with more than 600 experts in engineering, life sciences and IT. We offer consulting, project management and recruitment services to leading companies in Belgium and beyond.

Every day at Pauwels Consulting, we try our very best to offer challenging and varying jobs to talented professionals like you.

Are you looking for a new job at a leading firm in the IT, engineering or life sciences industry? 

Are you looking for a great place to kickstart and/or boost your career? Don’t hesitate and reach out to us. We look forward to helping you meet and exceed your career goals. 

Talk to you soon!

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Chemie
 • Biochemie
 • Electromechanica
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

 • Challenging projects based on your interests and skills
 • Personal follow-up and clear, transparent communication both before and after commencement of employment
 • Possibility to follow extra training
 • Inspiring network events and legendary after work drinks
 • Strong network of industry leading clients
 • Expertise within IT, Engineering and Life Sciences
 • A flying start for every junior, growth opportunities and possibility to learn from and work with more experienced employees and experts

Sector(en):

 • Automatisering
 • Automotive
 • Energie & klimatisering
 • Elektrotechniek
 • Chemie (klassiek)
 • Petrochemie
 • Farmaceutische grondstoffen & producten
 • Onderzoek & ontwikkeling
 • Overheid & dienstverlening
 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen
 • Infrastructuurwerken
 • Telecommunicatie
 • Ontwerp en ontwikkeling van software
 • ICT (hardware)
 • Elektronica (klassiek)
 • Biomedische technologie
 • Bank- en verzekeringswezen (financiële diensten)
 • Veiligheid en attestering
 • Logistiek
 • Energieproductie
 • Energiedistributie
 • Energieprestatie en energiemanagement
 • Studiebureau technieken
 • Vervaardiging van cokesovenproducten
 • Vervaardiging van geraffineerde aardolieproducten
 • Aannemer
 • Studiebureau
 • Wegenbouwkunde
 • Rioleringswerken
 • Brug- en tunnelbouw

SCK-CEN

At SCK•CEN, we are on the forefront. By developing new knowledge and innovative applications, we move the line of what nuclear science can do for society. Each day, we are driven by a relentless ambition to build our expertise and achieve our goals.

We are immersed in a world of unique technology, open discussion and discovery, together with other capable and curious minds. Join a community of explorers.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Chemie
 • Electromechanica
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

Engineers will meet an interesting environment to apply their knowledge at SCK•CEN. And with a number of ambitious ongoing projects, like MYRHHA, NURA and RECUMO, we are looking to reinforce our team with determined engineers who want to turn innovative ideas into reality.

Any engineer that wants to design, construct and test unprecedented applications will find a home at SCK•CEN

Sector(en):

 • Onderzoek & ontwikkeling

Peritas BVBA

Peritas is een sterk groeiend dynamisch adviesbureau gespecialiseerd in EPB-verslaggeving, energieprojecten, studies speciale technieken en stabiliteit, veiligheidscoördinatie en plaatsbeschrijvingen. We verstrekken onze klanten kwalitatief hoogstaande oplossingen waarbij we steeds de verwachtingen van onze opdrachtgevers in kaart brengen en van hieruit aan de slag gaan. Indien gewenst kunnen we de bouwheer bijstaan bij alle vereiste studies voor zijn bouwproject aangezien we alle verschillende disciplines aanbieden.

We werken in opdracht van particulieren, projectontwikkelaars, aannemers, architecten, bedrijven en publieke instellingen zoals sociale huisvestingsmaatschappijen en steden.

Qua omvang van projecten werken we met plezier aan bouwprojecten voor particulieren, maar we hebben eveneens vele referenties in grotere appartementsgebouwen, WZC’s, kantoren, studentenkamers, gemeentehuizen, sporthallen, scholen, bibliotheken en andere niet-residentiële gebouwen.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef
 • Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Electromechanica

Recruitment offer:

We willen een omgeving creëren waar iedereen het beste uit zichzelf haalt, op persoonlijk en professioneel vlak. Kortom: we willen een geweldige werkplek zijn. De omgeving is levendig en biedt een waaier aan mogelijkheden om te werken aan inspirerende en invloedrijke projecten. Onze medewerkers vormen voor ons de basis voor verdere groei. Daarom trachten we er dan ook voor te zorgen dat iedereen zich gelukkig voelt in zijn job, maar ook ernaast. We zorgen voor flexibele werkuren, thuiswerk in overleg, verschillende kantoren zodat woon-werk verplaatsingen beperkt blijven, uitdagende projecten en uiteraard voor toffe collega’s zodat de teamspirit optimaal blijft!

Sector(en):

 • Energie & klimatisering
 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen
 • Klimatisering
 • Studiebureau technieken
 • Studiebureau

Select Projects

Select Projects is specialist in het samenbrengen van technisch talent en boeiende projecten. Onze genuine people maken het verschil bij klanten binnen de Life Sciences, (Petro)chemie en Building & Infrastructure. Als projectmedewerker kan je bij ons terecht voor een afwisselende carière binnen jouw vakgebied. Of je nu nog maar aan het begin van je professionele loopbaan staat of een volgende stap wilt nemen, wij staan voor je klaar. Met onze Select Projects Academy stippelen we een opleidingstraject op maat uit en onze project managers zorgen ervoor dat je binnen een uitdagend project je talenten kan ontwikkelen.

Het Select Projects team telt maar liefst 220 projectmedewerkers in België en Nederland. We werken vanuit ons hoofdkantoor in Antwerpen, maar voeren projecten uit in heel Vlaanderen. Select Projects maakt deel uit van de Select Groep.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende Ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Chemie
 • Biochemie
 • Electromechanica
 •  Elektronica-ICT

Recruitment offer:

Ons talent komt op de eerste plaats bij Select Projects. Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket met interessante extralegale voordelen. Een bedrijfswagen, maaltijdcheques, een groepsverzekering en gsm-abonnement behoren tot de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat je in een aangename werkomgeving terecht komt met leuke collega’s en mogelijkheden om je te ontplooien en verder te ontwikkelen. Zo stippelen we samen met jou een opleidingstraject uit op maat van jouw toekomstplannen en behoeften op dit moment.

Sector(en):

 • Automatisering
 • Automotive
 • Elektrotechniek
 • Chemie (klassiek)
 • Petrochemie
 • Farmaceutische grondstoffen & producten
 • Metaalnijverheid
 • Onderzoek & ontwikkeling
 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen
 • Ontwerp en ontwikkeling van software
 • ICT (hardware)
 • Elektronica (klassiek)
 • Biomedische technologie
 • Bank- en verzekeringswezen (financiële diensten)
 • Logistiek
 • Vervaardiging van cokesovenproducten
 • Vervaardiging van geraffineerde aardolieproducten
 • Aannemer
 • Studiebureau

Renotec

Het verleden is ook jouw toekomst waard!

Als klasse 8 hoofdaannemer focussen wij ons bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten. Met know how, innovatieve technieken en logistieke kracht leveren we elk complex en buitengewoon renovatieproject op.
Samen willen we ook bouwen aan jouw toekomst! Klinkt “werken aan de meest gevarieerde, complexe en boeiende projecten” jou als muziek in de oren? Wij zoeken medewerkers met passie, visie en een sterke technische kennis.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde

Recruitment offer:

Assistent projectleider

Je wordt bij ons onthaald …

 • In een modern open gebouw, met alle mogelijke voorzieningen
 • Samen lunchen in ons Grand Café of aan je eigen tempo sporten in de fitnessruimte, het kan allemaal …

Je leert ons snel kennen…

 • Dankzij ons opleidingsprogramma

Wij bieden je …

 • Een uitdagende job met competitief loon, aangevuld met een bedrijfswagen en aantrekkelijke extralegale voordelen zoals oa. een groepsverzekering en winstdeelname.

Sector(en):

 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen
 • Infrastructuurwerken
 • Aannemer
 • Rioleringswerken
 • Brug- en tunnelbouw

Sweco Belgium nv

Sweco geeft vorm aan de steden en gemeenschappen van morgen. 

Ons werk resulteert in duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuur en toegang tot elektriciteit en zuiver water. Met 16.000 medewerkers in Europa bieden we onze klanten de juiste expertise voor iedere situatie. Sweco is Europa’s toonaangevend ingenieurs-, advies- en ontwerpbureau, met een omzet van ongeveer 18,7 miljard SEK (1,8 miljard EUR).

Sweco Belgium nv stelt meer dan 1000 medewerkers te werk. Het landelijk netwerk bestaat uit 9 vestigingen. 

Sweco Belgium nv is in vier divisies georganiseerd: Infrastructure, Buildings, Industry en Energy. Elke divisie stemt haar dienstverlening af op specifieke klantengroepen met bijzondere aandacht voor de verwachtingen van en de meerwaarde voor de klant. Onze experten bieden meerwaarde in advies, studie, ontwerp, engineering, uitvoering en management van multidisciplinaire projecten. Dit zowel voor klanten in het bedrijfsleven als bij de overheid.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende Ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef
 • Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Chemie
 • Electromechanica

Recruitment offer:

Wil je met jouw werk een verschil maken? Dan moet je bij Sweco zijn. Bij ons is de toekomst niet veraf. We ontwerpen vandaag de toekomst en zorgen dat alles wat we in de samenleving nodig hebben een natuurlijk deel van morgen wordt: van zuiver water en verwarmde gebouwen tot efficiënt transport en moderne ziekenhuizen. Succes vereist een nauwe samenwerking met onze klanten en een grondig inzicht in hun behoeften. Een typische werknemer van Sweco is toegankelijk, betrokken bij zijn of haar klanten en heeft een erkende expertise.

Sector(en):

 • Energie & klimatisering 
 • Elektrotechniek                
 • Milieu en waterzuivering             
 • Metaalnijverheid            
 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen
 • Infrastructuurwerken
 • Klimatisering
 • Energieprestatie en energiemanagement
 • Studiebureau technieken
 • Studiebureau
 • Wegenbouwkunde
 • Waterbouwkunde
 • Rioleringswerken
 • Brug- en tunnelbouw

Vorsselmans

WIE ZIJN WIJ?
Vorsselmans is een toonaangevende specialist in aluminium ramen en gevels. We ontwerpen, installeren en monteren al meer dan 40 jaar ramen en complexe gevelconstructies van topkwaliteit. Sinds 2007 plaatsen we ook zonnepanelen op industriële en residentiële gebouwen. Met meer dan 165 medewerkers is Vorsselmans een van de grootste werkgevers in de regio. Samen werken we aan complexe gevelbouwprojecten voor onze klanten. Dit doen we met veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid vanuit een schitterend kantoorgebouw in Loenhout.
WIE ZOEKEN WIJ?
Voor welke vacature je ook solliciteert, we rekenen op je inzet en je enthousiasme. Je hebt zin om steeds weer voor je klanten en hun unieke projecten te gaan – dit omdat een keurig afgewerkt project je trots maakt én omdat je graag deel uitmaakt van een team dat innoverende bouwconstructies realiseert.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef
 • Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde

Recruitment offer:

WAT BIEDEN WIJ?
Een goede mix van ervaring en jong talent zorgt voor een aangename werksfeer. We houden vast aan persoonlijk contact en transparante communicatie, we genieten van team-events en we betrekken je graag bij de groei van het bedrijf.

WIE ZOEKEN WIJ?
Voor welke vacature je ook solliciteert, we rekenen op je inzet en je enthousiasme. Je hebt zin om steeds weer voor je klanten en hun unieke projecten te gaan – dit omdat een keurig afgewerkt project je trots maakt én omdat je graag deel uitmaakt van een team dat innoverende bouwconstructies realiseert.

Sector(en):

 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen
 • Aannemer

Worley België BVBA

At the end of April 2019, WorleyParsons combined with Jacobs’ Energy, Chemicals and Resources (ECR) division, to create Worley.

Together, we are a leading global provider of professional project and asset services in the energy, chemicals and resources sectors. We have almost 60,000 amazing people in around 60 countries across the world covering the full lifecycle, from creating new assets to sustaining and enhancing operating assets for our customers.

Our exciting combination will create new opportunities for you to join us.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Chemie
 • Biochemie
 • Electromechanica
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

Wij bieden onze jonge ingenieurs de mogelijkheid om zich te ontplooien op verschillende domeinen. Door ons projectmatig werk heb je de mogelijkheid om verschillende (Petro)Chemische bedrijven van dichtbij te kunnen zien. Dit aangevuld met een aantrekkelijk verloningspakket zorgen er voor dat je als beginnend ingenieur terecht komt in een omgeving die er voor zorgt dat je een brede kennis kan opdoen. Dit alles doen we in een ongedwongen sfeer en met de nodige begeleiding en opleiding.

Sector(en):

 • Elektrotechniek
 • Chemie (klassiek)
 • Petrochemie
 • Milieu en waterzuivering
 • Vervaardiging van cokesovenproducten
 • Vervaardiging van geraffineerde aardolieproducten
 • Studiebureau

AG Solution NV

Als jij je goed voelt, kunnen wij onze klanten blij maken. Die spirit. ‘s Middags samen lunchen, je talent ontwikkelen in onze Academy, gevarieerde en uitdagende opdrachten, aandacht voor jouw work-life balance, na het werk soms gaan sporten met de collega’s … Het zijn maar enkele voorbeelden die de sfeer bij AG Solution typeren.
AG Solution bouwt intelligente oplossingen voor de procesindustrie.
We bieden klanten een ruime ervaring en kwaliteit in Automation Systems, Process Control, Data management en MES/MOM oplossingen.
Als Belgische KMO zijn we uitgegroeid tot een belangrijke Europese speler voor de Pharma, Food & Beverage, Green Energy, Water Treatment en Bulk Storage industrie.
Wij bouwen onze oplossingen op platformen van marktleiders, zoals Siemens PCS7, Wonderware, OSISoft PI en General Electric.
Vanuit onze hoofdkantoren in Antwerpen en Barcelona investeren we in de duurzame groei van ons bedrijf.
Deze strategie resulteert in een zeer hoge waardering van onze klanten.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef
 • Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Chemie
 • Biochemie
 • Electromechanica
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

AG Solution is een kennisbedrijf, onze ingenieurs zijn onze unieke troef. De algemene strategie is om onze concurrenten te overtreffen in kwaliteit en in de prijs / kwaliteit verhouding. Hierdoor kunnen we een sterke, duurzame organische groei handhaven.

De sleutel tot deze kwaliteit is onze strategie voor werving en resourceontwikkeling. We zoeken naar high potentials die passen bij onze bedrijfsfilosofie, we zoeken talent. Onze groei maakt het mogelijk voor de high potentials om te groeien in het bedrijf en hun carrière in AG Solution te plannen. Voor young potentials hebben we nauw contact met universiteiten, we faciliteren hun studenten in hun masterproef.

We streven naar een goede mix van jong en senior talent.
Dankzij ons interne trainingsinstituut “AG Academy”, gecombineerd met externe trainingen in de curricula van de officiële partners (zoals Siemens PCS7), zetten we hoog potentieel ingenieurs om in “AG Solutioneers”.

Sector(en):

 • Automatisering
 • Chemie (klassiek)
 • Milieu en waterzuivering
 • Ontwerp en ontwikkeling van software
 • ICT (hardware)
 • Artificiële intelligentie
 • Data mining

Covestro

Wij zijn Covestro, een van de grootste polymeerproducenten ter wereld. In lijn met onze visie “To make the world a brighter place” werken we aan grensverleggende oplossingen voor de uitdagingen van onze tijd. Waar anderen vragen ‘Waarom?’, vragen wij ‘En waarom niet?’.

Onze hightech kunststoffen helpen auto’s lichter te maken zodat ze brandstof besparen. Onze isolatiesystemen beschermen gebouwen tegen hitte en kou en verminderen hun energieverbruik. We produceren ook polyurethaanschuim op basis van CO2. Wie weet….. slaap jij binnenkort dus wel op een matras op basis van deze gloednieuwe Covestro-technologie!

In de Antwerpse haven produceren we al meer dan 50 jaar hoogwaardige materialen, zoals de hightech kunststof polycarbonaat (Makrolon®), en aniline en polyether (grondstoffen voor polyurethaan). Dagelijks geven onze 900 collega’s het beste van zichzelf. Ben jij moedig, nieuwsgierig en kleurrijk, net als wij? Check dan onze vacatures en kom erbij!

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Chemie
 • Electromechanica

Recruitment offer:

Covestro heeft een ruim aanbod vacatures voor ingenieurs en technische experts gespecialiseerd in chemie, procestechnologie, procesautomatisering, betrouwbaarheid en onderhoud. Bij ons kom je niet voor een job, maar voor een carrière. Die kan eventueel ook internationaal gaan, als jij dit wil. Want dat is ons credo. We luisteren naar jouw ontwikkelingswensen en kijken samen welke perspectieven we jou kunnen bieden. We rekenen hiervoor alleen op jouw enthousiaste inzet en jouw bereidheid om continu bij te leren.

Ben je een afstuderend ingenieur met een hart voor de chemische industrie? Ga dan de uitdaging aan en laat van je horen!

Er wacht je een boeiende job bij een internationale topspeler, met reële carrièreperspectieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een competitief salaris bieden wij ook een ruim pakket aan extralegale voordelen.

Sector(en):

 • Chemie (klassiek)
 • Kunststoffen

Enginity

We zijn een jong en snelgroeiend bedrijf binnen de Cronos Groep en werken samen met gedreven professionals en innovatieve bedrijven. Wij zijn verantwoordelijk voor het tewerkstellen van ingenieurs binnen industriële productieomgevingen. Wij vinden het belangrijk om future proof te blijven en daarom investeren daarom ook in de technische kennis van al onze werknemers rond optimalisatie van bedrijfsprocessen, machinecapaciteit, kwaliteitsproblemen, afvalreductie en digitale transformaties. Wij focussen ons voornamelijk op industrie 4.0 met toegevoegde waarde in continuous improvement en de vertaalslag van productieprocessen naar IT-systemen.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende Ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Chemie
 • Electromechanica

Recruitment offer:

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf waar de medewerker centraal staat. We bieden een contract van onbepaalde tijd op basis van een brutoloon aangevuld met een aantal extralegale voordelen en een bedrijfswagen, inclusief tankkaart. Je krijgt de gelegenheid om aan uitdagende projecten deel te nemen en zal op basis van een persoonlijk ontwikkelingsplan hierin begeleid worden. Je krijgt de gelegenheid om deel te nemen aan zowel hard- als soft skills-trainingen en kan steeds terecht bij ons uitgebreid netwerk om technische- of bedrijfsvraagstukken te bespreken.

Sector(en):

 • Automatisering
 • Automotive
 • Energie & klimatisering
 • Elektrotechniek
 • Vervaardigen van machines, apparaten
 • Chemie (klassiek)
 • Kunststoffen
 • Petrochemie
 • Farmaceutische grondstoffen & producten
 • Voedingsmiddelen & landbouw
 • Metaalnijverheid
 • Onderzoek & ontwikkeling
 • Ontwikkeling en bouw van gebouwen
 • Ontwerp en ontwikkeling van software
 • Elektronica (klassiek)
 • Visie- en optische beeldverwerking
 • Lucht- en ruimtevaart
 • Energieproductie
 • Energiedistributie
 • Klimatisering
 • Energieprestatie en energiemanagement
 • Studiebureau technieken
 • Ontwerp en ontwikkeling
 • Productie
 • Vervaardiging van geraffineerde aardolieproducten
 • Aannemer
 • Consultancy

Gunvor Petroleum Antwerpen

Gunvor Petroleum Antwerpen opereert een raffinaderij in het noorden van de Antwerpse haven. Op een veilige en milieubewuste manier verwerken we ruwe aardolie tot een breed gamma aan tussen- en eindproducten (LPG, nafta, isomeraat, benzine, diesel, huisbrandolie, …).

We combineren daarbij de logistieke voordelen van onze ligging met de flexibiliteit van onze installatie en de betrokkenheid en inzet van onze medewerkers.

Medewerkers hebben door de grootte van de raffinaderij een grote impact vanaf dag 1. Mensen krijgen de vrijheid om onder goede begeleiding nieuwe domeinen te ontdekken. Als bedrijf trachten we dan ook om internationale mobiliteit te promoten naar de andere raffinaderijen binnen de groep.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende Ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef

Uit de richting(en):

 • Chemie
 • Biochemie
 • Electromechanica

Recruitment offer:

We bieden aan onze jonge bachelors en ingenieurs een dynamische werkomgeving waarin zij zich volop kunnen ontwikkelen in hun domein. Wat GPA sterk maakt is dat we vele jaren raffinaderij-ervaring combineren met nieuwe inzichten en daarom ook zeer sterk vragen aan onze jonge bachelors en ingenieurs om mee te denken in het proces en ervoor te zorgen dat we elke dat beter presteren.

Sector(en):

 • Petrochemie
 • Vervaardiging van geraffineerde aardolieproducten

Indaver

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar Indaver voor staat. Als bedrijf combineren we hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde. We zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Aan tal van bedrijven en openbare besturen bieden wij een oplossing op maat. Door optimale recycling en maximale terugwinning van energie en waardevolle componenten uit afval, wil Indaver toonaangevend blijven in duurzaam afvalbeheer.

Indaver groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. Onze groep bestaat momenteel uit meer dan 1600 medewerkers.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Chemie
 • Electromechanica

Recruitment offer:

Een job bij Indaver? Dat is kiezen voor afwisseling, autonomie en persoonlijke groei. Je komt terecht in een boeiend, hoogtechnologisch bedrijf dat veel belang hecht aan maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering. Je start in een veelzijdige job met verantwoordelijkheid en groei. Natuurlijk investeren we samen in je carrière en voorzien we de nodige opleidingen. Je werkt in een uitdagende omgeving met korte communicatielijnen en een informele werksfeer.

Indaver biedt een competitief salarispakket, aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen. We hechten belang aan een goede work-life balance en bieden hiervoor heel wat flexibiliteit.

Sector(en):

 • Energie & klimatisering
 • Chemie (klassiek)
 • Milieu en waterzuivering
 • Energieproductie

Process Automation Solutions

Process Automation Solutions NV maakt deel uit van het internationale Process Automation Solutions GmbH (www.pa-ats.com), actief sinds 1986 en met 54 vestigingen wereldwijd, welke onderdeel is van het Canadese beursgenoteerde Automation Tooling Systems (www.atsautomation.com).

Process Automation Solutions is marktleider als onafhankelijk leverancier van automatiseringsoplossingen in de proces– en manufacturing industrie. Wij behoren tot een technologisch concern dat actief is voor klanten in segmenten zoals chemie, life sciences, wetenschap en onderzoek, energie en automobiel. Meer dan 940 van onze 1.120 medewerkers zijn technische experts. Binnen de Benelux zijn we met een 200-tal medewerkers actief in onze vestigingen te Melsele, Waver en Breda (NL).

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Biochemie
 • Electromechanica

Recruitment offer:

Process Automation Solutions is als onafhankelijk leverancier van automatiseringsoplossingen in de proces- en manufacturing industrie steeds op zoek naar nieuwe technische experts ter ondersteuning van onze automatiseringsprojecten:

 • MES/ MBI engineer met kennis van Aspentech
 • DCS engineers (PCS7, EPKS, 800XA, Delta V)
 • Project engineers E&I
 • Functional safety engineers

Wij bieden zowel schoolverlaters als ingenieurs met een eerste werkervaring de kans om zich binnen Process Automation te ontplooien tot technische experts op gebied van procesautomatisering in zijn totaliteit.

Sector(en):

 • Automatisering

Reditech Engineering

Als internationale speler met sterke Belgische roots, helpen we bedrijven marktbepalend te zijn. Dit doen we door bedrijven A-Z automatiseringsoplossingen aan te bieden. Dankzij onze merkonafhankelijkheid kunnen we probleemloos systemen van verschillende leveranciers integreren, waardoor we de sterktes van deze systemen combineren ten voordele van de klant.

Door de productieomgeving te automatiseren en relevante data te verzamelen uit systemen, krijgt de klant tools in handen om productie en operationele processen doordacht (bij) te sturen en duurzaam een stevige concurrentiepositie uit te bouwen. Onze meerwaarde bestaat niet enkel uit kennis en expertise, maar ook uit partnerships. Samen met de klant realiseren we effectieve oplossingen die we als partners onderhouden en optimaliseren. Met onze kantoren wereldwijd is ons team in de mogelijkheid om zowel on-site als in het buitenland te werken, indien dit vereist is. We stoppen niet tot we de juiste oplossing voor elk probleem hebben!

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef

Uit de richting(en):

 • Chemie
 • Biochemie
 • Electromechanica
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

 • Een uitdagende functie met veel variatie aan projecten en klanten
 • De kans om zelfstandig te werken
 • Een leerrijke omgeving waar kennisdeling wordt gestimuleerd
 • Een groep toffe collega’s die er samen voor gaan
 • Open communicatie waar iedereen direct aanspreekbaar is
 • Een aantrekkelijk loonpakket met onder andere een bedrijfswagen, 32 dagen vakantie, flexibele uren, hospitalisatie en groepsverzekering, thuiswerk,…

Sector(en):

 • Automatisering

Sanofi

Sanofi heeft meer dan 110.000 medewerkers, is gevestigd in meer dan 100 landen en is daarmee één van de grootste farmaceutische ondernemingen ter wereld. De productiesite in Geel is een staaltje van innovatieve biotechnologie voor de behandeling van zeldzame ziektes door middel van enzymen. De productie van deze enzymen gebeurt via celculturen in grote bioreactoren. Op de site in Geel zetten zo’n 700 enthousiaste medewerkers zich elke dag ten volle in om dit complexe proces in goede banen te leiden.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef
 • Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob

Uit de richting(en):

 • Chemie
 • Biochemie
 • Electromechanica

Recruitment offer:

 • Fulltime functie met verantwoordelijkheid binnen een toonaangevend internationaal bedrijf.
 • Aantrekkelijk salarispakket met maaltijdcheques (t.w.v. €8), een DKV-hospitalisatieverzekering,…
 • Doorgroeimogelijkheden in een groeiende organisatie waar betrokkenheid, integriteit, ondernemingszin en samenwerking drijvende waarden zijn.
 • Uitgebreide opleidingen.
 • Tewerkstelling binnen een aangename moderne bedrijfssite, met bedrijfsrestaurant, Finse piste, enz.

Sector(en):

 • Automatisering
 • Energie & klimatisering 
 • Elektrotechniek                
 • Chemie (klassiek)                            
 • Milieu en waterzuivering             
 • Farmaceutische grondstoffen & producten                          
 • Onderzoek & ontwikkeling     
 • Elektronica (klassiek)    
 • Biomedische technologie    
 • Logistiek                                        
 • Veiligheid en attestering              
 • Logistiek                             
 • Klimatisering                       
 • Energieprestatie en energiemanagement                      
 • Vervaardiging van cokesovenproducten               
 • Vervaardiging van geraffineerde 
 • aardolieproducten      

Vopak Belgium

Royal Vopak is the world’s leading independent tank storage company. We operate a global network of terminals located at strategic locations along major trade routes. With a history of over 400 years, and a strong focus on sustainability, we ensure safe, clean and efficient storage and handling of bulk liquid products and gases for our customers. We handle vital products ranging from chemicals, oil, gases and LNG to biofuels and vegoils. Vopak is listed on the Euronext Amsterdam stock exchange and is headquartered in Rotterdam, the Netherlands. Including our joint ventures and associates, we employ an international workforce of over 5,700 people.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Chemie
 • Electromechanica

Recruitment offer:

We work in an environment where tranquility and hectic are constantly alternating. We do it together. We work in a friendly atmosphere with a lot of collegiality. So we simply address each other on matters in a direct and professional way. In short, you work in a professional environment with colleagues that you can have fun with. Vopak offers you the opportunity to learn and grow professionally and personally. You will be included in our Vopak family where you can work on self development.
You will also receive an attractive salary and fringe benefits such as meal vouchers, hospitalization insurance and a pension plan.

Sector(en):

 • Chemie (klassiek)

Agidens

Vooruitgang. Daar draait het om bij Agidens. Wij helpen onze klanten bij het verbeteren van hun processen en procedures. Wij ondersteunen hen in de vorm van consulting & engineering, door het leveren van turn key geautomatiseerde oplossingen en onderhoud & support. We brengen oplossingen die zorgen voor meer efficiëntie, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Agidens richt zich daarbij op de doelmarkten life sciences, food & beverage, tank terminals, fijnchemie en infrastructuur.

Agidens heeft wereldwijd meer dan 600 medewerkers in dienst en is actief in vijf landen: België (hoofdzetel), Nederland, Zwitserland, Polen en de VS.

Om onze groei verder te versterken zijn we steeds op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde collega’s die willen meewerken aan onze missie naar vooruitgang. Want progress brings us together.

Ben je ingenieur of ben je ingenieus? Dan kan je bij Agidens je talent ontwikkelen. Wij zijn een snel groeiend bedrijf dat voortdurend op zoek is naar gemotiveerde mensen met inzicht in techniek. Wij bieden jou een dynamische omgeving en kansen om te groeien. Want to make progress?

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieur
 • Student voor het uitvoeren van een masterproef
 • Student voor het uitvoeren van vakantiewerk
 • Ingenieur met een eerste ervaring

Uit de richting(en):

 • Biochemie
 • Chemie
 • Elektromechanica
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

Wij bieden een leerrijke en vooral dynamische werkomgeving. Zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling is een heel belangrijke factor voor onze collega´s om te groeien. Daarbij komt dat we aan turn-key projecten werken en er dus veel diversiteit. Calculeer daar ook nog de goede teamsfeer bij in. Wanneer je collega´s spreekt dan zal je direct zien en voelen
wat we hiermee bedoelen.

Sector(en):

 • Automatisering
 • Energie & klimatisering 
  • Energieproductie
  • Energiedistributie
  • Klimatisering
  • Energieprestatie en energiemanagement
  •  Studiebureau technieken
 • Elektrotechniek    
 • Chemie (klassiek)
 • Infrasturctuurwerken
  • Wegenbouwkunde
  • Waterbouwkunde
  • Rioleringswerken
  • Brug- en tunnelbouw
 • Ontwerp en ontwikkeling van software           
 • ICT (hardware) 
 • Elektronica (klassiek) 
 • Biomedische Technologie        
 • Veiligheid en attestering         

LANXESS nv

Wij maken auto’s lichter en zuiniger, treinen veiliger, golfballen sneller en vergezellen u onder water. We kleuren de Eiffeltoren, maken uw autobanden groener en helpen om zuiver drinkwater te voorzien.LANXESS is een leider op het gebied van speciaalchemie en had in 2018 een omzet van 7,2 miljard euro. De onderneming telt momenteel zowat 15.500 personeelsleden in 33 landen. Het bedrijf is wereldwijd aanwezig in 60 productievestigingen. In België telt LANXESS 2 vestigingen: Antwerpen en Kallo. De kernactiviteit van LANXESS is de ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van chemische halffabricaten, additieven, chemische specialiteiten en kunststoffen. Wij engageren ons om klimaat neutraal te zijn tegen 2040. Lees meer over onze klimaatdoelstellingen op https://www.climateneutral2040.com/

Innovatie staat centraal bij StepStone. In de steeds evoluerende wereld van recruiting en HR blijven we ons online jobplatform steeds heruitvinden en vernieuwen.

Vandaag en in de toekomst zorgen we steeds voor de beste matches op de jobmarkt, door unieke ervaringen te creëren die zowel recruiters als talent over heel de wereld vooruithelpen.

Of je nu geschikte kandidaten zoekt of zelf op zoek bent naar je #dreamjob, wij hebben alles in huis om je op weg te helpen!

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef
 • Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob

Uit de richting(en):

 • Chemie
 • Elektromechanica

Recruitment offer:

LANXESS biedt jonge ingenieurs een goede start door te investeren in opleiding, persoonlijke begeleiding en interessante en leerrijke jobs aan te bieden.
Daarnaast bieden we je een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, een firmawagen en flexibele werkuren.

Sector(en):

 • Chemie (klassiek)

Atlas Copco

The Atlas Copco Group serves customers through innovative compressors, vacuum solutions, generators, pumps, power tools and assembly systems. We are a global and diverse Group of many strong brands and around 34 000 employees representing different cultures in more than 180 countries. We have a wide range of positions so whatever your interests or area of expertise, we offer interesting challenges and the opportunity to grow. Passionate people create exceptional things. We believe in challenging the status quo, always looking for a better way. Our leading edge technology enables us to innovate for a sustainable future. We believe that people make it happen and with us you are empowered to act. Your ideas can make a real difference and contribute to the quality of life for people everywhere.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Electromechanica
 • Elektronica – ICT

Recruitment offer:

 • Diversified tasks with a broad range of development opportunities at a constantly growing and innovative global player
 • Support and possibilities to grow in your career
 • A familiarization phase of several months with support of an experienced mentor
 • A good work-life balance
 • A competitive salary with benefits package
 • The possibility to participate in our bicycle leasingplan and to join several sport clubs

Sector(en):

 • Automatisering
 • Automotive
 • Elektronica (klassiek)
 • Elektrotechniek
 • ICT (hardware)
 • Klimatisering
 • Onderzoek & ontwikkeling
 • Ontwerp en ontwikkeling van software

ATSgroep

A VISION ON TECHNOLOGY

ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep die zich specialiseert in het creëren van een duurzame, innovatieve en efficiënte productie- en werkomgeving door het realiseren van totaalprojecten in elektro, mechanica en distributie voor een waaier aan sectoren.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob

Uit de richting(en):

 • Electromechanica
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

Een uitdagende functie in een multidisciplinaire bedrijvengroep die actief is op de markt van de technologische dienstverlening. Levenslang leren, opleiding en ontwikkeling van je persoon is er vanzelfsprekend en noodzakelijk. Je wordt tewerkgesteld met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur en kunt rekenen op een marktconform loon aangevuld met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, verzekering gezondheidszorgen, groepsverzekering, verzekering gewaarborgd inkomen, mogelijkheid tot gratis GSM-abonnement,….

Sector(en):

 • Automatisering
 • Energie & klimatisering
 • Elektrotechniek
 • Vervaardigen van machines, apparaten
 • Energiedistributie
 • Klimatisering
 • Ontwerp en ontwikkeling

Contec

Contec is gespecialiseerd in industriële automatisatie, gaande van E&I over PLC programmatie tot MOM (het vroegere MES). We zijn in volle groei en daarom ook continu op zoek naar nieuwe collega’s die samen met ons de Factory of the Future willen creëren.

Om onze doelen te bereiken focussen we erop om net dat beetje extra te doen om onze klanten de best mogelijke oplossingen te kunnen aanbieden. Onze klanten bestaan uit zowel multinationals als kleinere bedrijven en dat binnen een brede range aan sectoren, gaande van voeding en personal care over pharmacie en (petro)chemie. Gecombineerd met onze projectmatige manier van werken, kan je niet anders dan concluderen dat werken bij Contec gevarieerd en uitdagend is.

Met op dit moment 7 kantoren verspreid over Europa telt de Contec Group zo’n 200 supergemotiveerde specialisten die je graag verwelkomen in hun team. Are you in for the ride? #weareContec

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef

Uit de richting(en):

 • Electromechanica
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

Worden we collega’s? Top!

Vanaf je contract getekend is, beginnen we alvast je eerste maanden te plannen. Naast de nodige introducties, volgt een opleidingstraject op jouw maat. Samen met je mentor stap je in je eerste project.

Per project begint alles voor ons bij de vraag van de klant; we analyseren ze en vertalen dit naar technische oplossingen. Dit alles komt samen in de functionele analyse. In een volgende stap beginnen we aan de verwerking. De voorbereiding van een project gebeurt op kantoor en wordt gevolgd door testen op kantoor, maar ook on site. Then we see the magic happen! Eenmaal in start-up fase kan je het resultaat van alle voorbereidingen in realiteit zien.

Dit alles is natuurlijk het resultaat van teamwork. We werken in een open en innovatieve omgeving en willen samen met jou groeien, maar ons ook amuseren. Alles begint bij een goede technische basis, het verloop van je verdere carrière hangt grotendeels af van je interesses.

Goesting? Join the FRamily!

Sector(en):

 • Automatisering
 • Elektrotechniek

De Meyer NV

Wij zijn een ‘one-stop-shop’ bedrijf voor engineering, productie & service en onderhoud. De Meyer ontwikkelt, bouwt, installeert en onderhoudt machines en mechanische constructies voor traditionele industrieën, publieke infrastructuur, offshore en baanbrekende technologische projecten.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef
 • Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob

Uit de richting(en):

 • Electromechanica

Recruitment offer:

Je komt terecht in een dynamisch, goed opgeleid en loyaal team dat in staat is om de meest complexe en diverse mechanische projecten tot een goed einde te brengen. Er heerst een toffe werksfeer in een hechte groep met weinig personeelsverloop. We bieden een aantrekkelijk salarispakket (met extra-legale voordelen, incl. firmawagen) en 30 dagen verlof.

Sector(en):

 • Vervaardigen van machines, apparaten
 • Metaalnijverheid
 • Ontwerp en ontwikkeling
 • Productie

Dosign Engineering

Dosign is een projectsourcing- en consultancybureau gespecialiseerd in hoogopgeleide technische bediendeprofielen actief in diverse sectoren zoals Farmacie, Energie, Chemie, Petrochemie, Voeding, etcetera. Onze activiteiten richten zich tot Engineering, Project Controls en Construction Management. Voor pasafgestudeerde young potentials met management-ambities bieden wij een Management Development traject aan waarbij de combinatie gemaakt wordt van een uitdagende job met doorgedreven managementtrainingen.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Electromechanica

Recruitment offer:

Dosign is een projectsourcing- en consultancybureau gespecialiseerd in hoogopgeleide technische bediendeprofielen actief in diverse sectoren zoals Farmacie, Energie, Chemie, Petrochemie, Voeding, etcetera. Onze activiteiten richten zich tot Engineering, Project Controls en Construction Management. Voor pasafgestudeerde young potentials met management-ambities bieden wij een Management Development traject aan waarbij de combinatie gemaakt wordt van een uitdagende job met doorgedreven managementtrainingen.

Het management development traject is een uniek training systematiek van Dosign voor jonge, hoogopgeleide engineers. De kracht van dit traject ligt in de synergie tussen theorie en praktijk.

Sector(en):

 • Automatisering
 • Energie & klimatisering
 • Offshore
 • Onderzoek & ontwikkeling
 • Klimatisering
 • Studiebureau technieken

ENGIE

ENGIE is de drijvende kracht achter de energietransitie in België. Onze missie is “to move on UP” door te investeren in digitalisatie, techniek, groene energie, veiligheid en levenskwaliteit. De verschillende ENGIE-entiteiten, Axima, Cofely, Electrabel en Fabricom streven naar een CO2-arme economie en zijn thuis in alle vakgebieden van de energiesector: energieproductie en -distributie, onderzoek en innovatie, onderhoud en installatie, engineering, bouw en uitvoering van projecten. Onze belofte aan onze medewerkers? Een dynamische, collegiale omgeving waarin je volop kan groeien.
Solliciteer nu en word lid van de UP-beweging van ENGIE. Zo maak ook jij actief deel uit van de energierevolutie!

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef

Uit de richting(en):

 • Electromechanica

Recruitment offer:

ENGIE is een stabiel en innovatief bedrijf, met 150 jaar expertise, dat bijdraagt aan de realisatie van vele grote projecten. ENGIE is de leider in wereldwijde en duurzame oplossingen die het verschil maken op het gebied van energie, diensten en technische installaties. Een team van 16 700 medewerkers is hiervoor verantwoordelijk. Dag en nacht. ENGIE is vandaag op zoek naar 1 000 nieuwe collega’s die dagelijks zullen bijdragen om van ons land de kampioen van de energie-efficiëntie te maken.​

Sector(en):

 • Automatisering
 • Energie & klimatisering
 • Elektrotechniek
 • Offshore
 • ICT (hardware)
 • Energieproductie
 • Energiedistributie
 • Klimatisering
 • Energieprestatie en energiemanagement
 • Elektronica-ICT

Evonik Antwerpen NV

Evonik Antwerpen behoort met elf productie-eenheden voor vier segmenten tot de grootste multi-user-vestigingen van Evonik Industries: Nutrition & Care, Resource Efficiency, Performance Materials en Technology & Infrastructure.
Onze vestiging is de grootste buitenlandse vestiging van Evonik Industries, het wereldwijde concern. Op ons fabrieksterrein van 109 hectare bevinden zich 11 productie-eenheden, elk met een specifieke werking en eigen eindproducten. Hier staat tevens de wereldwijd grootste eenheid voor de productie van methionine, een essentieel aminozuur. Evonik Antwerpen vervaardigt producten voor een brede waaier aan toepassingen. Zo worden onder meer grondstoffen voor de productie van siliconen voor de elektro- en communicatie-industrie geproduceerd. Onze producten worden ook gebruikt als bindmiddel in drukinkten, verven en lakken. Wij produceren eveneens grondstoffen voor autobanden, bleekmiddelen en milieuvriendelijke herbiciden.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Electromechanica
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

Naast een aantrekkelijk salaris en bijkomende voordelen (zoals gratis busvervoer vanuit Antwerpen en omgeving, maaltijdcheques, een aantrekkelijk verzekeringspakket, arbeidsduurvermindering, …) bieden wij je de kans om je verder te ontplooien in een hoogtechnologische internationale onderneming.

Sector(en):

 • Chemie (klassiek)

Exellys

Of je nu al weet wat je volgende stap is na je afstuderen of er totaal nog geen zicht op hebt, Exellys is hier om jou te begeleiden van begin tot eind. We gaan aan de slag met jouw competenties, vaardigheden en ambities en koppelen deze aan de juiste carrièremogelijkheden binnen het bedrijf en sector waar jij je eerste werkervaring wil opdoen.

Zodra we jouw ambitie hebben omgezet in je droomjob, start je in Start Smart, een 2-jarig trainingsprogramma waarin je je technische én softs skills verder kan ontwikkelen. Ook hier krijg je professionele begeleiding door één van onze gecertificeerde coaches die je op project- en carrièreniveau doorheen gans je traject gaat ondersteunen.

Als je je Start Smart programma hebt afgerond kijken we opnieuw naar de ambities die je hebt voor een volgende stap in je carrière. Wil je graag expert worden of zie je jezelf eerder als teamlead? De keuze ligt bij jou en wij staan vlak naast je om je te helpen jouw carrièrepad uit te stippelen!

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Electromechanica
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

MATCH: tijdens een screening bekijken we je ambities, noden, kunnen en competenties. Met deze info gaan we vervolgens op zoek naar een geschikte match qua functie en bedrijf. De keuze ligt steeds bij jou. Jij kiest uit de verschillende mogelijkheden die aanbieding die voor jou het interessantste lijkt.

ONTWIKKEL: als consultant draai je meteen mee in het Start Smart programma. We geloven erin dat je als young professional bepaalde kerncompetenties moet ontwikkelen. We selecteerden daarom 15 competenties die de basis van je training zullen vormen. We richten ons niet enkel op je hard skills, maar ook op je soft skills.  

En dat is juist waar wij het verschil maken. Je persoonlijke coach zal je van begin tot eind begeleiden en zal je helpen om je carrière in gang te zetten. Elke 3 maand zal je een coachingsessie krijgen waarin progressie, problemen, etc. besproken kunnen worden.

Sector(en):

 • Elektrotechniek
 • Ontwerp en ontwikkeling van software
 • ICT (hardware)
 • Elektronica (klassiek)

Moebius Design - Verhaert

Moebius Design en Verhaert maken deel uit van Masters in Innovation. een groep die bedrijven helpt in hun R&D, productontwikkelings-, ontwerp- en engineeringactiviteiten. Onze project- en ontwerpingenieurs, embedded systems hard- & software engineers ondersteunen de klant met hun aanstekelijke innovatiespirit, grondige kennis en best practices.

De consultants van Moebius Design versterken het team van de klant on-site. De medewerkers van Verhaert werken in Kruibeke aan diverse projecten.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Electromechanica
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

Wij hebben verschillende opportuniteiten voor mechanische en elektronisch/elektrische tekenaars, ontwerpers en ingenieurs, embedded systems hard- & software engineers.
Al onze jonge medewerkers, die in de loop van het jaar gestart zijn als als junior bij Moebius Design of Verhaert, brengen we in het najaar 2020 samen in een huis, voor een boeiende week vol intensieve trainingen en workshops: de Masters in Innovation Masterclass. De deelnemers van de voorbije 2 edities waren heel enthousiast. Wij hopen dat de derde editie opnieuw een leuke maar vooral leerrijke en inspirerende week wordt voor onze nieuwe medewerkers.
Na de Masterclass week blijven we onze medewerkers opvolgen en stellen we samen met hen een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Vanuit onze organisatie zal je maximaal ondersteund worden zodat je je steeds thuis blijft voelen in een steeds veranderde technologische omgeving. Bij ons kan en mag je je ten volle ontplooien.

Sector(en):

 • Automatisering
 • Elektrotechniek
 • Vervaardigen van machines, apparaten
 • ICT (hardware)
 • Elektronica (klassiek)
 • Lucht- en ruimtevaart
 • Ontwerp en ontwikkeling

Materialise

Materialise is a dynamic international high-tech company, founded in 1990 and headquartered in Belgium, with over 1,500 employees worldwide. Materialise’s mission is to innovate for a better and healthier world through its software and hardware infrastructure and in-depth knowledge of additive manufacturing (also known as 3D Printing).

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende Ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Bouwkunde
 • Chemie
 • Biochemie
 • Electromechanica
 • Elektronica-ICT

Recruitement offer:

At Materialise, you will have a world of opportunities at your doorstep. Materialise offers you a truly global experience; we have operating companies in several countries around the world, which defines our cultural variety within Materialise. We offer an inspiring and challenging job with growth potential in an innovative market and you will receive plenty of opportunities for on-the-job training. You will be part of a dedicated development team within a dynamic company that highly values openness, trust and team spirit.

Sector(en):

 • Automatisering
 • Automotive      
 • Vervaardigen van machines, apparaten
 • Maritieme sector
 • Metaalnijverheid
 • Onderzoek & ontwikkeling
 • Infrastructuurwerken
 • Ontwerp en ontwikkeling van software
 • ICT (hardware)
 • Biomedische technologie
 • Veiligheid en attestering
 • Logistiek
 • Ontwerp en ontwikkeling
 • Productie
 • Wegenbouwkunde
 • Waterbouwkunde
 • Rioleringswerken
 • Brug- en tunnelbouw
 • 3D printing // Additive manufacturing

PLM-S

PLM-S or “Product Lifecycle Management – Systems” arose from the successful cooperation between Cloostermans NV (BE), 3DEngineering FZE (UAE) and Siemens Industry Software (BeNeLux). The unique combination of 3 generations in innovative engineering and 20 years of international project experience with cutting edge PLM applications enables us to deliver everything you can expect from a Siemens PLM total Solution partner.

With our main focus on PLM, we support, maintain and customize all integrated CAx applications to manage the digital twins.

Most of all we deliver solutions, we think together with our customers as independent consultants, to build an excellent customer relation. We offer our elaborate experience in 3D Multi CAD; Manufacturing / CAM, Simulation and MES integration, TeamCenter implementation, Data Migration and engineering services.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef

Uit de richting(en):

 • Electromechanica
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

Become part of a dynamic, successful, growing organisation offering Enterprise Digitalisation. Collaborating with the PLM-S Management, we offer different roles in PLM Business Development in general throughout every important aspect of the organisation (sales, marketing, operational). As PLM-S is a young growing company (but already highly recognised because of the well-established brother and sister companies in UAE and India). These roles offers great opportunities to grow and to be part of strategic decisions, achieved through the acquisition of new customers and the retention and development of existing accounts, providing both technical and commercial support with assistance from internal & external business partners.

Sector(en):

 • Automatisering
 • Automotive
 • Offshore
 • Ontwerp en ontwikkeling van software
 • Enterprise Digitalisation – Product Lifecycle Management

QinetiQ Space

At QinetiQ, we encourage our people to think and do things differently. As one of the largest and most respected global science and technology organisations, we are constantly breaking new ground in the application of cutting-edge technology in our core markets of space, defence, and security. We deliver pioneering services and solutions to these core markets and are successfully transferring our expertise into pushing the boundaries in new fields such as energy and environment. Why don’t you team-up with thousands of the finest scientific and technical minds and help us seize the opportunities of tomorrow?

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Electromechanica
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

The leading edge technological aspects and the variety of work makes working with QinetiQ Space an exciting challenge. We offer you a unique opportunity to fully develop your talent/career and prove yourself in one of the top high technological companies in Flanders. A challenging and exciting opportunity in a team of enthusiastic and inspiring colleagues is waiting for you.

Sector(en):

 • Lucht- en ruimtevaart

Rombit NV

Rombit maakt havens en industriële ondernemingen efficiënter, veiliger en dynamischer. Het technologiebedrijf ontwikkelt geïntegreerde software- en hardware oplossingen op maat, gestoeld op een grondige marktkennis en technologische expertise.

Rombit is opgericht in 2012 en uitgegroeid tot een onderneming met 60 werknemers. Het Antwerpse technologiebedrijf draait momenteel een geconsolideerde omzet van €6 miljoen. Het werd nationaal en internationaal meermaals bekroond tot ‘Startup van het Jaar’ (Voka, 2014; Trends, 2015; Fujitsu Global, 2017; Bridge San Francisco, 2018;…)

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende Ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Electromechanica
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

Rombit maakt havens en industriële ondernemingen efficiënter, veiliger en dynamischer. Het technologiebedrijf ontwikkelt geïntegreerde software- en hardware oplossingen op maat, gestoeld op een grondige marktkennis en technologische expertise.

Rombit is opgericht in 2012 en uitgegroeid tot een onderneming met 60 werknemers. Het Antwerpse technologiebedrijf draait momenteel een geconsolideerde omzet van €6 miljoen. Het werd nationaal en internationaal meermaals bekroond tot ‘Startup van het Jaar’ (Voka, 2014; Trends, 2015; Fujitsu Global, 2017; Bridge San Francisco, 2018;…)

Sector(en):

 • Elektrotechniek
 • Ontwerp en ontwikkeling van software
 • ICT (hardware)

Talenco

Talenco zet maximaal in op innovatie, stabiliteit en knowledge sharing in engineering, construction en maintenance. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in elektriciteit, instrumentatie, piping, mechanica en process. Op deze manier garanderen we een kwaliteitsvolle dienstverlening en vormen we een krachtige groeimotor voor productiebedrijven en EPC-contractors.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Electromechanica

Recruitment offer:

Onze medewerkers zijn de bouwstenen van ons succes. We investeren dan ook graag in hun verdere ontwikkeling door opleidingen aan te bieden in onze Talenco Academy. Daarbij focussen we ons op de multidisciplinaire vorming van elke medewerker, maar ook op het verwerven van specifieke vaardigheden en competenties. Wij bieden de mogelijkheid aan onze medewerkers om door te groeien op eigen tempo. Op deze manier bieden wij hen stabiliteit in een sterk veranderende bedrijfsomgeving.

Sector(en):

 • Automatisering
 • Energie & klimatisering 
 • Elektrotechniek                
 • Chemie (klassiek)                            
 • Petrochemie                
 • Milieu en waterzuivering             
 • Offshore             
 • Farmaceutische grondstoffen & producten                
 • Voedingsmiddelen & landbouw 
 • Maritieme sector             
 • Metaalnijverheid            
 • Onderzoek & ontwikkeling     
 •  ICT (hardware) 
 • Elektronica (klassiek)    
 • Biomedische technologie            
 • Lucht- en ruimtevaart   
 • Veiligheid en attestering              
 • Logistiek                             
 • Energieproductie                
 • Energiedistributie                           
 • Energieprestatie en 
 • energiemanagement                   
 • Vervaardiging van cokesovenproducten               
 • Vervaardiging van geraffineerde 
 • aardolieproducten      

VINCI Energies

De technologische evolutie gaat razendsnel. Ben je met het ene proces vertrouwd, dan staan er al nieuwe ontwikkelingen in de startblokken. VINCI Energies staat bedrijven bij die nieuwe technologie uitrollen. We hebben daarvoor alle expertise in eigen huis. Onze focus ligt vooral op digitale transformatie en energietransitie. Dankzij onze stevige lokale verankering en wendbare organisatiestructuur spelen we kort op de bal. Ons streefdoel? De betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie doen toenemen; zowel op het gebied van energie-, transport-, en communicatie-infrastructuur als voor industrie en gebouwen. VINCI Energies Belgium is actief in de industriële automatisering, energie-, transport- en communicatie-infrastructuren, gebouwtechnieken, brandbeveiliging en facilitaire diensten. En heeft 16 merken onder zijn vleugels:Actemium, AVT, Axians, Cegelec, City Electric, Comantec, Ensysta Refrigeration, EVT, Hooyberghs, ICORDA, ITB, IZEN, Omexom, SE Contracting, TranzCom en VINCI Facilities

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef
 • Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob

Uit de richting(en):

 • Electromechanica
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

 • Een positie waar je verantwoordelijkheid en autonomie krijgt, ook als stagiair
 • Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren
 • Een leuke en professionele werksfeer
 • Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities

 • Heb jij evenveel zin in een samenwerking als wij?

Sector(en):

 • Automatisering
 • Elektrotechniek
 • Vervaardigen van machines, apparaten
 • Ontwerp en ontwikkeling van software
 • ICT (hardware)
 • Elektronica (klassiek)
 • Ontwerp en ontwikkeling
 • Productie

VRT

Werken bij de VRT betekent werken bij een dynamisch en innovatief bedrijf.
Je komt terecht in een uitdagende werkomgeving, waar heel wat groeimogelijkheden zijn. Of je nu komt als programmamedewerker, video-ingenieur of jurist, bij de VRT krijg je alle kansen.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef

Uit de richting(en):

 • Electromechanica
 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

Werken bij de VRT betekent werken bij een dynamisch en innovatief bedrijf.

De VRT is op zoek naar een service engineers media support, systeemingenieurs…. Ben je afgestudeerd in een technische opleiding (IT, industrieel ingenieur e.a.) en heb je interesse voor media, televisie en technologie? Check dan zeker de vacatures op www.jobs.vrt.be!

Sector(en):

 • Overheid & dienstverlening
 • ICT (hardware)
 • Media

Yokogawa Belgium NV

Met meer dan 18.000 medewerkers, 19 fabrieken en 85 vestigingen in 60 landen is Yokogawa een internationale speler van formaat.
Alle technisch hoogwaardige producten van Yokogawa voldoen aan de basisprincipes: Kwaliteit & Innovatief. Wij zijn een van de wereldmarktleiders in industriële automatisering, test- en meetapparatuur, informatiesystemen en industriële services. Onze klanten zijn toonaangevende bedrijven in de olie- en gaswinning, energieopwekking, (petro)chemische en farmaceutische industrie.

Yokogawa bouwt continu aan de toekomst met als doel duurzame groei, klanttevredenheid en persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers, en is voortdurend op zoek naar denkers en doeners, “self starters” met een “See, Know, Act” werkhouding. Bereid om net die stap harder te lopen voor onze klanten!

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Electromechanica

Recruitment offer:

Yokogawa waardeert mensen die zich inspannen om hun vaardigheden te verbeteren en hun potentieel waar te maken.
Samen met jou investeren we in je persoonlijke ontwikkeling en carrière, omdat jij belangrijk bent voor ons.

Bij Yokogawa Belgium krijg je een uitgebreid pakket aan aantrekkelijke primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, collectief bonussysteem, wagen, laptop, gsm. Je werkt in een aangename en professionele werksfeer.
We bieden je geen job maar een carrière, en helpen samen met jou deze te ontwikkelen via development- en trainingsplannen.

Wist je trouwens dat Yokogawa Belgium het ‘Be the change’-charter van Agoria heeft ondertekend? Door het ondertekenen van dit charter geven we aan dat we ons resources management willen afstemmen op de arbeidsmarkt van morgen, om zo over een jaar ‘Employer ready for the future of work’ te worden.

Sector(en):

 • Automatisering

Axxes

Axxes (Best Workplace®2019) is een ambitieuze IT-consultancy organisatie met het oog op de toekomst. We vormen een topteam van meer dan 180 sterk technische consultants, die actief zijn binnen software development, software testing, infrastructuur, projectmanagement en op dataprojecten.

De laatste jaren zijn we gekenmerkt door een sterke groei zowel in aantal consultants en expertise als in aantal klanten en omzet. De sleutel van onze groei ligt in het aanwerven van de juiste mensen waarbij we als bedrijf sterk geloven in het potentieel van afstudeerders. Om te voldoen aan de vooropgestelde verwachtingen bij onze klanten, organiseren we voor een groep geselecteerde afstudeerders tal van opleidingstrajecten. Vanuit een praktische insteek praktisch oogpunt bereiden we young graduates voor op het echte projectwerk, waarbij eigen medewerkers kapstokken aanreiken om een carrière als consultant succesvol te starten.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring

Uit de richting(en):

 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

Axxes (Best Workplace®2019) is an ambitious IT consultancy organization with an eye to the future. We form a top team of more than 180 highly technical consultants who are active in software development, software testing, infrastructure, project management and on data projects.

In recent years we have been characterized by strong growth in both the number of consultants and expertise as well as in the number of customers and turnover. The key to our growth lies in recruiting the right people and as a company we strongly believe in the potential of graduates. In order to meet the expectations set by our clients, we organize numerous training courses for a group of selected graduates. From a practical point of view and practical point of view, we prepare young graduates for the real project work, in which our own employees provide coat racks to successfully start a career as a consultant. Our focus on quality, growth and ‘feel good’ ensures the success of our customers and employees!

 

Sector(en):

 • Ontwerp en ontwikkeling van software
 • ICT (hardware)

Skeyes

skeyes is een autonoom overheidsbedrijf met als missie de veiligheid van het luchtverkeer te verzekeren in het luchtruim waarvoor België verantwoordelijk is. skeyes vervult deze opdracht door het optimaliseren van de kosten en de stiptheid, het verhogen van de capaciteit en het verzekeren van een duurzame ontwikkeling voor het luchtverkeer. skeyes verstrekt alle noodzakelijke diensten om het luchtverkeer in alle veiligheid te leiden en te beheren.

Het bedrijf telt bijna 900 ervaren medewerkers die ten dienste staan van hun klanten: luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, de luchtvaartsector en de overheid. skeyes ontwikkelt ook innovatieve diensten wat drones betreft en draagt bij aan een duurzame toekomst van de luchtvaartsector, onder andere inzake impact op het milieu.

Wij zijn op zoek naar:

 • Afstuderende ingenieurs
 • Ingenieurs met een eerste werkervaring
 • Studenten voor het uitvoeren van masterproef
 • Studenten voor het uitvoeren van een studentenjob

Uit de richting(en):

 • Elektronica-ICT

Recruitment offer:

skeyes hecht veel belang aan welzijn op het werk, aan het evenwicht tussen het werk en het privéleven en aan nieuwe werkvormen. 

In 2020 worden er grootschalige “Wellbeing” en “New Ways of working” projecten gelanceerd en geïmplementeerd die de medewerkers van ons bedrijf ten goede moenten komen.

Sector(en):

 • Lucht- en ruimtevaart